Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:EspaiRecercaActiva ME

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Com es pot afegir una imatge a dins de la plantilla Infotaula?

2
Homo espejito (discussiócontribucions)

Hola Albert,

No sabem afegir una imatge a la infotaula, ens ho podries explicar?

Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola, el meu nom és Lluís, no Albert. :-) A la Viquipedia em trobareu com Alzinous.


Anem al tema... Per que surti una imatge a la infotaula la imatge ha d'estar a l'entrada corresponen de Wikidata. Si esteu parlant de la Nalini Nadkarni té una fitxa força completa que ja inclou la fotografia. >> https://www.wikidata.org/wiki/Q1275902 Quan publiqueu l'article a la pàgina principal la infotaula es generarà automàticament quan inseriu la plantilla "Infotaula persona". No cal fer res més.


L'article que teniu a la pàgina de proves sobre aquesta persona no segueix algunes de les indicacions del llibre d'estil de la Viquipèdia catalana. Caldria fer una revisió abans de publicar-lo. Una de les primeres coses que hauríeu de fer es contextualitzar les referències. És a dir, explicar exactament d'on heu tret la informació. Si no sabeu inserir una referència pregunteu com fer-ho.


Seria bo que féssiu una repassada al llibre d'estil >> Viquipèdia:Llibre d'estil

Resposta a «Com es pot afegir una imatge a dins de la plantilla Infotaula?»
Juan Ignacio Romay (discussiócontribucions)

Hola Albert,

Soc Ignacio, un alumne de l'institut maria espinalt que vaig estar amb tu a la sessió de formació.

No em deixa guardar canvis, et passo captura de pantalla per a que vegis què em diu.


Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Juan Ignacio, crec que t'has confós de nom... el meu nom és Lluís, Alzinous a la Viquipèdia. Ja has resolt el tema? Has llegit el que t'ha comentat el Pere? Veig que estàveu editant la pàgina del viquiprojecte. Si això ho feu a l'hora de classe, tots i totes a la vegada, sempre hi haurà conflictes d'edició, ja que no pot haver més d'una persona editant la mateixa pàgina simultàniament. Si tens ganes de llegir, aquí t'ho expliquen amb més detall.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Juan Ignacio Romay No sóc l'Albert però t'avanço que el que t'està dient l'avís és que hi ha un altre usuari que ha editat la pàgina a la vegada que tu. Si el canvi que estaves fent és poca cosa, el més curt és cancel·lar l'edició i tornar-la a fer. Si era un canvi que portava més feina, aleshores pots anar a resoldre el conflicte i combinar la teva edició amb la de l'altre usuari.

Resposta a «No em deixa publicar canvis»
Cap més tema anterior