Viquiprojecte Discussió:Peces que falten/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bona idea!

Em sembla molt bona idea i un bon complement a les llistes del pasqual de demanats (anem per la 3a, en falten més!), per a les que demano ajuda. Una idea seria agafar com a tema les categories bàsiques, per tal de seleccionar articles fonamentals, em refereixo a categories com les ciències, cultura i altres; crec que tenen prioritat sobre els altres --barcelona (disc.) 15:51, 24 des 2009 (CET)

Jo només crearia els 10 primers, perquè sinó es poden fer molt feixucs algunes series.--KRLS , (disc.) 16:56, 24 des 2009 (CET)
Segurament es faria menys feixuc si es fes com ho proposa el Joancreus a la Taverna (agafar els enllaços vermells més demanats des dels articles dels 1.000). Però per això caldria que el Pasqual fes la llista dels més demanats des dels 1.000. – Leptictidium (auderiense) 10:40, 25 des 2009 (CET)
PS: Quant als mamífers i peixos demanats, tingueu en compte que més d'hora que tard, en Panellet i jo ja els crearem, així que potser en aquesta pàgina convindria més posar altres articles que tenen menys possibilitats de ser creats. – Leptictidium (auderiense) 10:42, 25 des 2009 (CET)
A mi em va atraure l'idea de buscar en una categoria anglesa i ens trobi els articles més comuns a totes les viquis i que en encara no tenim.--KRLS , (disc.) 10:56, 25 des 2009 (CET)

La ides dels més demanats dels 1000 m'agrada, crec que té prioritat i així de pas els polim --barcelona (disc.) 11:28, 25 des 2009 (CET)

Nom

Hola, estic començant amb l'article José Antonio de Mendoza el problema es que a la viquipèdia en espanyol no es diu José Antonio de Mendoza es diu José Antonio de Mendoza Caamaño y Sotomayor, quin nom li poso?--Lluis_tgn (disc.) 16:38, 2 gen 2010 (CET)

Si no saps com fer-ho, una opció és fer redireccions amb el nom complet i la resta de possibilitats. --Xavier D. (A disposar!) 17:22, 2 gen 2010 (CET)

Primera sèrie

Vaig començar amb Massimo Dutti, desprès vaig entendre el viquiprojecte i porto 5 dies treballant en les filials d'Inditex; Massimo Dutti, Zara (marca), Zara Home, Bershka, Stradivarius (marca), Pull and Bear, Uterqüe, Oysho i Zara Kids ha estat inclòs a Zara (marca). També, per classificar aquest articles he creat dins la Categoria: Empreses tèxtils la Categoria: Empreses tèxtils del grup Inditex.--Lluis_tgn (disc.) 23:00, 5 gen 2010 (CET)

No entenc perquè Zara Kids ha estat redireccionat a Zara, però en canvi Zara Home no. Per mi totes dues haurien d'estar incloses en la principal. --Xavier D. (A disposar!) 00:09, 6 gen 2010 (CET)
Jo crec que si no són seccions d'una mateixa tenda, haurien d'anar per separat.--KRLS , (disc.) 01:02, 6 gen 2010 (CET)
Xavier a continuació t'exposo les raons per la quals no he fet com tu ho has dit;
  1. No he trobat prou informació de Zara kids a internet com per a fer una fitxa similar a les altres marques.
  2. Inditex NO reconeix a Zara kids com a cadena, l'engloba dins Zara.
  3. Zara kids NO té pàgina pròpia, esta englobada dins Zara.
  4. Es una secció no una tenda, el seu nombre de tendes, són el número de Zaras que tenen la secció.

Nomes cal comparar les raons aquestes amb Zara Home, totes són al reves. A més Zara Home va sorgir perque Inditex volia una marca de roba per a la llar. La van crear com que no se'ls-hi van ocorrer noms van posar el de la seva marca insignea (Zara) més Home. No té cap relació amb Zara. Per cert, bons reis--Lluis_tgn (disc.) 09:40, 6 gen 2010 (CET)

Gràcies per l'explicació. Dubte solucionat. ;-) --Xavier D. (A disposar!) 15:50, 6 gen 2010 (CET)

Quan posar una nova sèrie

Aviam, no sé si és que no em vaig explicar prou bé, però ho intentaré una altra vegada. La temàtica del viquiprojecte és que no s'afegissin noves sèries fins que s'hagués completat la sèrie actual. El fet de tenir només una sèrie activa en un moment determinat motiva més la gent perquè només cal fer 10 articles per completar-la. En canvi, si fiquem vint sèries, hi haurà 200 articles a fer i la gent no estarà motivada perquè l'objectiu quedarà molt lluny.

A més, si hi anem ficant més i més sèries, això es convertirà en una simple còpia de Viquipèdia:Articles demanats.

Si ningú no està d'acord amb mi i voleu modificar les normes, proposeu els vostres arguments i si hi ha suport es poden canviar, en cas contrari retiraré les sèries que han estat afegides en contra del "reglament" del viquiprojecte. – Leptictidium (auderiense) 17:03, 6 gen 2010 (CET)

D'acord amb la proposta inicial, de només afegir una nova sèrie quan l'altra s'ha acabat. Proposaria dues normes: un mínim de pes per al darrer article, per a que no s'apanye amb un simple esborrany, i què si el que ha d'obrir la nova sèrie no ho fa en un termini determinat, el privilegi passe al que va fer el penúltim i successivament. --En cadufet (disc.) 17:20, 6 gen 2010 (CET)
Doncs jo sóc més partidari d'obrir per exemple més d'una sèrie (per exemple, 3). Un dels grans èxit del viquiprojecte dels 1.000 és perquè hi havia 1.000 articles on tothom podia fer els articles de la temàtica que volguessin. Per aquesta raó com més temàtiques variades millor, perquè no ens tancarem en temes així. Potser tenir-ne 15 obertes, no però 3 tampoc fan mal. I mantindria el fet que qui acaba en pot obrir de nou. Heu de pensar que si jo obrís una de ciclons tropicals, potser si que jo en faria i algú més en faria un, però perdríem col·laboradors potencials en d'altres temàtiques més afins. Tocatejan el tool de Joanjoc he descobert categories que tenen 40 wikis i nosaltres no (per exemple, la peli 300), i sent la wiki núm. 15, em sembla una falta greu.--KRLS , (disc.) 17:36, 6 gen 2010 (CET)
No em pareix malament que hi haja més d'una sèrie, sempre que no es vaja la cosa de mare, amb temàtiques variades. Tal volta podries substituir una de les dues de pel·lícules per una altra temàtica, i així no es repeteix. --En cadufet (disc.) 02:02, 7 gen 2010 (CET)

3 sèries em sembla bé, més ja no. Insisteixo però en els temes pendents que ja he comentat més amunt, no els deixem --barcelona (disc.) 17:15, 7 gen 2010 (CET)

Temes possibles

Articles presents a en:2008 films que no tenim nosaltres.
Si us plau aneu posant nous temes, i l'usuàri/a que acabi un pugui triar una llista de les que s'ha proposat. Per què crec que els articles de pel·lícules no triomfent, costen de traduir. --Lluis_tgn (disc.) 12:28, 29 gen 2010 (CET)

Articles present a en:Valencian Community que no tenim nosaltres.

--En cadufet (disc.) 18:59, 29 gen 2010 (CET)