Viquipèdia Discussió:Notícies sobre la Viquipèdia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Notícies sobre la Viquipèdia/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

Judesba (discussiócontribucions)

He afegit les notícies sobre aquest tema que he trobat en aquest article, però totes són en altres llengües. Hi he afegit també el codi d'idioma, no sé què us sembla. I si creieu que les notícies en altres llengües no han d'anar aquí, doncs s'esborren, però com que en castellà les hi tenim de manera habitual i en anglès en alguna ocasió, aquí les deixo.

Resposta a «Bloqueig de la Viquipèdia al Pakistan»
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, @AlbertRA. No acabo de tenir clar que aquestes notícies d'Alcarràs vagin en aquest apartat; quan n'han sortit d'altres que no he acabat de tenir clar si afegir-les (perquè no tractaven directament de la Viquipèdia i els seus projectes), ho he comentat amb la Comissió de Comunicació i el resultat no ha estat favorable. Els ho comento, a veure com ho veuen, però gràcies per pensar-hi i actualitzar-ho. Salut!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La pàgina es diu "Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia" i em sembla clar que aquestes notícies són sobre la Viquipèdia. Si el que passa és que volem una pàgina sobre un cert tipus de notícies sobre la Viquipèdia (cosa que pot tenir sentit) li hauríem de canviar el nom i la introducció a la pàgina.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Tradicionalment s'han afegit qualsevol notícia en català sobre VP, o notícies en qualsevol idioma sobre la Viquipèdia en català.

Diguem que el criteri d'inclusió sempre ha sigut laxe. Una altra cosa, és el que s'afegix als reports d'Amical en Meta.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Hola Judesba, l'espai du per títol Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia i les notícies tracten, tant en el redactat com en titular, d'un cas concret sobre el funcionament de la VP i els mecanismes de control. Vaig escollir quatre notícies: dues sobre el seu esclat i repercussió, i dues més sobre el desenvolupament del "cas". Al meu parer estan al lloc que pertoca. Explica quin és el motiu del dubte a veure si puc entendre-ho. Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Sé què diu la pàgina, però llavors deixaria de banda notícies sobre viquipedistes, notícies sobre viquitrobades, notícies sobre projectes relacionats amb la Viquipèdia, notícies sobre Wikipedia (en general), articles d'opinió sobre la Viquipèdia, articles sobre el funcionament de la Viquipèdia, etc.

Espero que entengueu que jo no vull cap tipus de pàgina sobre un cert tipus de notícies en concret, Pere prlpz, i em limito a fer allò que se m'ha encarregat: afegir-hi notícies relacionades amb la Viquipèdia, els seus projectes i els viquipedistes; i que, per tant, quan em trobo alguna notícia que em fa dubtar, ho comento amb la Comissió de Comunicació, ja que el que no vull és (jo) tirar pel dret i (jo) afegir-hi alguna cosa que no toca.

El motiu del dubte, doncs, AlbertRA, és aquest que he exposat, ja que més aviat em semblaven anècdotes relacionades amb la Viquipèdia i no recordo que en ocasions anteriors s'haguéssin inclòs aquí.

Si creieu que cal especificar alguna cosa a la introducció per esclarir situacions o bé per definir els criteris d'inclusió, endavant. Si el criteri és més laxe, aniré afegint tot allò que em sembli adient sense preguntar-ho.

TaronjaSatsuma, gràcies per això de l'apunt a Meta, per cert.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hi ha molts criteris possibles sobre el que va en aquesta pàgina, però el lloc on discutir-los no hauria de ser cap comissió, sinó aquesta pàgina de discussió o un altre lloc de la Viquipèdia.

Resposta a «Notícies de caire no-viquipèdic»
Davidpar (discussiócontribucions)

Aquí per recollir la cobertura mediàtica sobre el 15è aniversari de la Viquipèdia han utilitzat una taula. Què us sembla? Creieu que podríem importar l'estil per a aquesta pàgina?

Kippelboy (discussiócontribucions)

Tema taula em sembla interessant: Però Location, Reporter, subject & language ho trobo una mica excessiu. Faria servir una taula per posar-hi la mateixa info: data, font i títol

Kippelboy (discussiócontribucions)

Tema taula em sembla interessant: Però Location, Reporter, subject & language ho trobo una mica excessiu. Faria servir una taula per posar-hi la mateixa info: data, font i títol

Davidpar (discussiócontribucions)

Jo mantindria Reporter, Subject i Location (que es podria dividir per regions dels PPCC) per després poder fer estadístiques i veure a quin territori anem més coixos o quin tema ha tingut més impacte.

Resposta a «Estil»
Cap més tema anterior