Antonio Briones Yacobi

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAntonio Briones Yacobi
Biografia
Naixement17 juliol 1939 Modifica el valor a Wikidata (84 anys)
Marbella (Província de Màlaga) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióentrenador de futbol Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Entrenador
AD Parla (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Antonio Briones Yacobi (Marbella, 17 de juliol de 1939) és un entrenador espanyol de futbol. En tres ocasions ha entrenat a l'Atlètic de Madrid en la primera divisió.

Trajectòria[modifica]

Antonio Briones és un entrenador de futbol, que durant molts anys va formar part del cos tècnic de l'Atlètic de Madrid. En tres ocasions, i de forma interina davant el cessament de l'entrenador del primer equip, va haver de posar-se al capdavant del mateix.

La temporada 1987/88, després dels cessaments successius de César Luis Menotti i José Armando Ufarte va dirigir a l'equip en els sis últims partits de Lliga. Novament, la temporada següent (1988/89) va ser requerit per a entrenar el conjunt matalasser. En aquesta ocasió fou durant les jornades 6 i 7, després de cessar José María Maguregui i abans del fitxatge de Ron Atkinson. Finalment, en la temporada 1989/90, es va fer càrrec de l'equip en la jornada 28, després del cessament de Javier Clemente i abans de la incorporació de Joaquín Peiró Lucas. En total, ha dirigit onze partits en la primera divisió, tots a l'Atlètic de Madrid.

Enllaços externs[modifica]