BattleTanx: Global Assault

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
BattleTanx: Global Assault

Publicació
31 agost 1999 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc d'acció, videojoc de ciència-ficció i vídeojoc postapocalíptic Modifica el valor a Wikidata
Característiques tècniques
PlataformaNintendo 64 i PlayStation Modifica el valor a Wikidata
Modesmultijugador i un jugador Modifica el valor a Wikidata
FormatCD-ROM Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradacontrolador de videojoc Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)The 3DO Company Modifica el valor a Wikidata
EditorThe 3DO Company Modifica el valor a Wikidata
Més informació
MobyGamesbattletanx-global-assault Modifica el valor a Wikidata

Imatges externes
Portada

BattleTanx: Global Assault és un videojoc multijugador per la Nintendo 64 (N64) i Playstation en el qual els jugadors han de controlar uns tancs del futur. És la continuació del popular videojoc de N64, BattleTanx, que va utilitzar el mateix tipus de jugabilitat. Però hi han afegit nous elements de joc, com l'habilitat d'utilitzar moviments especials amb els botons C d'esquerra i dreta en el tanc del jugador. 3DO va entrar en bancarrota abans que es pogués llançar una altra seqüela.[1]

Jugabilitat[modifica]

Els jugadors prenen el control de diferents bandes, amb cadascun d'elles amb cinc tipus diferents de tancs. La majoria dels tancs poden activar habilitats especials amb els botons C esquerre i dret.

El mode multijugador permet als jugadors jugar en gairebé tots els mapes des del mode de campanya, així com alguns que són exclusius per al multijugador. Els mapes solen basar-se en llocs famosos dels Estats Units o d'Europa, com ara Ruta 66, la Casa Blanca, les Cases del Parlament britàniques, i la Torre Eiffel.

Argument[modifica]

El 13 de gener de 2006, el malvat Queenlord Cassandra espia la família de Griffin Spade i ordena a les seves tropes que segrestin el fill de Griffin, Brandon, i matin a tothom. Griffin i el seu exèrcit aconsegueixen empènyer els invasors, però Cassandra aviat gira les taules per l'exèrcit propi de Griffin. Griffin i Madison aconsegueixen escapar de San Francisco i comencen a perseguir a Cassandra a través dels Estats Units, i finalment la van arraconar a Washington. Cassandra, però, escapa amb Brandon al Regne Unit; Griffin i Madison els segueixen. Construeixen a Europa un nou exèrcit i la busquen a través d'Anglaterra, França i Alemanya.

Mentre que a París, descobreixen que Cassandra va llançar el virus el 2001 per matar totes les dones de la Terra que no tenien el poder de "Edge". A Berlín, Griffin finalment rescata a Brandon. Tornen a San Francisco i reforcen una altra invasió dels "Storm Ravens", i finalment derroten a Cassandra a l'illa d'Alcatraz. La història acaba amb una deixada en suspens, ja que un mag desconegut troba el cos de Cassandra i parla d'un "escollit" mentre la ressuscita.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]