Discussió:Càncer de pròstata

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

--Peer (disc.) 12:15, 14 nov 2010 (CET)[respon]

Millores[modifica]

Ja se que esta en construccio, pero... per que tants d'enllassos externs cap a planes externes a la wikipedia ? Crec que aixo confon forsa, si et trobes un enllas en mig del text t'esperes que vagi a una plana de la wikipedia. Aquests enllassos es millor agrupar-los al final en una seccio d'enllassos externs. Tambe he mirat de normalitzar alguns llistats i titols de seccions. Xevi 21:41 15 feb, 2004 (UTC)

Ho estic traduint del castellà. Mira allà com queda. Si no t'agrada modifica el que vulguis però primer m'esperaria a què acabès de passar-ho ja que és fomut estar pendent d'un format d'entrada i d'un altre de sortida. Llull 18:43 16 feb, 2004 (UTC)

Links[modifica]

Crec que s'hauria de fer unes quantes correccions a aquest text:

hi ha un munt de paraules que no crec que siguin correctes ortogràficament però degut a que no domino gens el lèxic he optat només per corregir les que estava segur. Així i tot, degut a la longitud del text, segur que se m'han passat unes quantes: Correcció ortogràfica.

Links: massa links i tots en anglès i castellà. Es podrien trobar equivalents en català?

Article de qualitat[modifica]

Ara mateix, aquest és un article de qualitat, però hi ha certs criteris que no es compleixen:

  • 1.- Referències: No hi ha ni una sola referència en tot el text. Per un article d'aquesta longitud, en caldrien unes 70. També convindria una secció de bibliografia i més enllaços externs, sobretot cap a pàgines en català, que segur que hi ha alguna associació catalana/valenciana del càncer.
  • 2.- Correctament redactat: Les capçaleres repeteixen "del càncer de pròstata" tota l'estona. És evident que es refereix al càncer de pròstata, n'hi hauria prou amb posar "factors de risc" o "diagnòstic", en lloc de "factors de risc del càncer de pròstata" o "diagnòstic del càncer de pròstata".
  • 3.- Completesa: Hi ha una secció sobre el tractament, però no sobre el pronòstic. És un element important que manca.
  • 4.- Enllaços vermells: Aquest no és un criteri essencial, però sol tenir-se en compte a l'hora de votar a favor o en contra d'articles de qualitat. La majoria d'enllaços estan en vermell, i hi ha molts enllaços externs dins el text que s'haurien de canviar per enllaços interns.

Espero que els editors d'aquest article pogueu trobar una solució a aquests problemes perquè compleixi amb tots els requisits. Bon treball.

-- Leptictidium (pm!) 23:08, 5 març 2008 (CET)[respon]

Referències[modifica]

La majoria de referències de la secció de quimioteràpia no diuen absolutament res sobre el rol d'aquests medicaments en el tractament del càncer de pròstata. La referència 31 no funciona -- Leptictidium (pm!) 23:32, 26 març 2008 (CET)[respon]

Hi ha moltes referències que són enllaços trencats. – Leptictidium (pm!) 16:07, 31 ago 2008 (CEST)[respon]

Revisió de la qualitat[modifica]

S'estan revisant tots els articles de qualitat i els nous criteris consideren indispensable que un article sigui complet pel que fa a les referències internes dins el text. Si us plau, afegiu-les per justificar les afirmacions que puguin ser controvertides. Si l'article continua així, malgrat les moltes qualitats que presenta, se'l podrà proposar per a una retirada de la distinció.--Peer (disc.) 19:58, 22 ago 2010 (CEST)[respon]

Problemes lingüístics[modifica]

L'article té greus problemes lingüístics que, si no se solucionen, són motiu suficient per proposar la retirada de la distinció.– Leptictidium nasutum 20:14, 9 nov 2012 (CET)[respon]