Discussió:Història del Vietnam

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, ja ho se, entenc que es millor fer la cita complerta i ho estic modificant poc a poc. el tema es que entrar les referencies amb plantilla es molt lent. pero esta en procés. en tot cas la referencia complerta a kiernan hi es i aquestes son referencies al mateix llibre a pagines diferents. pero no pateixis que amb temps i ganes vaig modificant i fent ho correcte.

Plantilla sfn[modifica]

Hola @Luther4000

Enhorabona per la tasca d'ampliació d'aquest article. He vist que has afegit multitud de referències amb el següent estil: <ref>Kiernan, p163-164</ref>. Crec que aquesta no és la manera correcta de fer les cites de la bibliografia, ja que s'hauria de fer servir la Plantilla:Sfn.

Si tens dubtes sobre el seu ús, pots preguntar-me o fer una consulta general a La Taverna - Ajuda. Gràcies. Cataleirxs (disc.) 07:33, 23 set 2021 (CEST)[respon]

t he respost pero crec que no onntocava. resum. tens rao i estic completant les referencies. de moment em serveixen de marcador per anar poc a poc compmetant gracies Luther4000 (disc.) 09:28, 23 set 2021 (CEST)[respon]

Hola @Luther4000
No et preocupis, mica a mica, és un treball lent. L'important és que al final quedi bé.
Una última cosa, quan responguis en una conversa, veuràs una icona just a sobre de la caixa de resposta per poder citar a l'usuari amb qui estàs parlant, així rebrà un avís. Això ho hauràs de fer sempre que la conversa es produeixi en la pàgina de discussió d'un article, en la teva pàgina d'usuari o en la Taverna. Si parleu des de la seva pròpia pàgina, no és imprescindible.
A reveure. Cataleirxs (disc.) 11:26, 27 set 2021 (CEST)[respon]