Discussió:Tecnologia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Història[modifica]

Gairebé la meitat de la bibliografia tracta sobre història però no n'hi ha ni una sola frase sobre història de la tecnologia? Proposo fer una petita secció d'història que tant de bo algun dia enllaci a un article principal que podria ser història de la tecnologia, i potser a històries de la tecnologia a Europa, a Catalunya, etc.

Per cert, potser caldria de pas fer una mica de neteja a la bibliografia i altres seccions.


Definició[modifica]

Crec que la definicó actual que consta no és correcte per a introduir el tema. Crec que seria mes correcte: ...és el conjunt de coneixements tècnics, científicament organitzats, que permeten adaptar-nos al medi, així com satisfer les nostres necessitats. Espero la vosta opinió. --Eabadal (disc.) 19:04, 22 feb 2010 (CET)[respon]


Penso que cal una revisió completa d'aquest tema. Algú ha traduït l'antic article homònim castellà, ara semiprotegit, article que trobo molt negatiu: no explica que és tecnologia,sinó diu que no és, comparant-la amb ciència i tècnica a base de quadres (que a més a més crec que estan subjectes a drets d'autor ja que em sembla que estan copiats d'un llibre, i que en les darreres revisions de l'article espanyol s'han tret). L'article anglés és molt més positiu i útil, i a poc a poc l'aniré traduint i anirà reemplaçant al vell. Si algú s'apunta a la traducció ... benvingut!

--Jorts 04:08, 18 nov 2007 (CET)[respon]

La veritat és que l'article a la versió espanyola ha millorat molt. De fet podríem agafar conceptes tant de la versió espanyola com de l'anglesa. Per exemple la pròpia definició de Tecnologia i la seva incorporació a l'educació han millorat moltíssim a la versió espanyola de l'article.

--Jorts 11:13, 18 nov 2007 (CET)[respon]