Efecto Pasillo

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióEfecto Pasillo
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Activitat2007 Modifica el valor a Wikidata –

Lloc webefectopasillo.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: efectopasillo.oficial Twitter (X): efectopasillo Instagram: efectopasillo Musicbrainz: 97a3adde-88ff-4fcb-b96f-48e136aa4830 Songkick: 1396632 Discogs: 3145651 Modifica el valor a Wikidata

Efecto Pasillo[1] és un grup musical canari de rock alternatiu i pop rock amb elements llatins i funk, fundat a l'illa de Gran Canària el 2007. Van debutar amb la cançó "Chacho" el 2010, amb el llançament del seu àlbum homònim Efecto Pasillo.

Història[modifica]

Inicis[modifica]

Efecto Pasillo va començar a participar com a banda en 2007, presentant-se a un concurs de bandes que van guanyar amb una aclaparadora victòria. El grup va començar a gravar la seva primera maqueta, titulada "En el aire", que va ser emesa per les cadenes locals. Durant un concert a Las Palmas de Gran Canaria, Tato Latorre, productor musical, va viatjar des de Barcelona fins a Canàries per escoltar-los, i la crítica va ser tan afavoridora que va decidir acollir al grup.

Efecto Pasillo[modifica]

A principis de 2010, es va llançar el seu primer àlbum, titulat igual que la banda. El seu primer senzill es digué Chacho. El grup Hombres G va decidir que Efecto Pasillo fossin els teloners de la gira que estaven fent per tot Espanya. Va tenir bona acollida pel públic i van aconseguir ser un dels grups musicals més importants de l'arxipèlag canari.

El grup havia fitxat per Vicious Records i per M2 Music Group com a agència de promoció. Aquest mateix any guanyen el premi "Grup Revelació de l'any" a Gran Canària. La dificultat perquè els membres del grup estiguessin junts i poguessin parlar amb Latorre era tan gran que havien de fer-ho via Skype.

El 15 de novembre de 2012 van ser nominats per als Premis 40 Principales 2012 en la categoria de millor artista revelació i la de millor cançó pel seu single Pan y mantequilla.

Membres[modifica]

  • Iván Torres: vocalista
  • Javier Moreno: bateria
  • Nau Barreto: guitarrista
  • Arturo Sosa: la baixa

Referències[modifica]

  1. «Web Oficial de Efecto Pasillo» (en castellà). [Consulta: 7 maig 2019].

Enllaços externs[modifica]