Family (Masters of Horror)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula episodi de televisióFamily
SèrieMasters of Horror Modifica el valor a Wikidata
TemporadaMasters of Horror, season 2 (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Número d'episodi2 Modifica el valor a Wikidata
AnteriorThe Damned Thing (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
SegüentThe V Word Modifica el valor a Wikidata
Estrena3 novembre 2006 Modifica el valor a Wikidata
DirectorJohn Landis Modifica el valor a Wikidata
Codi de producció202 Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Gènerecinema de terror Modifica el valor a Wikidata

"Family" és el segon episodi de la segona temporada de "Masters of Horror" i fou dirigit per John Landis. Es va emetre originalment a Amèrica del Nord el 3 de novembre de 2006. El DVD va ser llançat el 17 d'abril de 2007. És el quinze i el setze episodi que s'estrena en DVD.[1][2]

Argument[modifica]

Una parella jove casada, Celia (Meredith Monroe) i David (Matt Keeslar), es traslladen a una nova llar i coneixen el seu aparentment venerable veí Harold (George Wendt). Harold és de fet un psicòtic assassí en sèrie que ha creat una família utilitzant els esqueletss de les seves antigues víctimes, que ha segrestat i assassinat al llarg dels anys.

La seva família està formada per una dona i una filla, i més tard un pare i una mare, tots els quals Harold sembla creure que estan plenament vius. Els vesteix amb roba, els mou per casa i els parla com si poguessin respondre. També al·lucina que una adolescent li demanava que la matés perquè la seva "filla" pogués tenir una germana, i al sopar, sent que la Cèlia expressa el desig de tenir sexe dur allà mateix sobre la taula. També hi ha la pista que substitueix els membres de la família quan troba una nova víctima.

La Celia i el David, però, tenen un secret propi: fa anys que Harold va matar la seva filla i des d'aleshores l'han buscat. L'atreuen a una trampa i exigeixen la seva venjança. David diu que poden torturar-lo de 10 a 14 dies més, i la reacció espantada d'en Harold apareix darrere dels crèdits finals.

Música[modifica]

La música gospel que sona a la introducció és "Jesus Gave Me Water" i "Friends, Let Me Tell You About Jesus", cantada per The Dixieaires.

Referències[modifica]

  1. Family (Masters of Horror) a dreadcentral.com
  2. Family (Masters of Horror) a ecartelera.com

Enllaços externs[modifica]