Grand Theft Auto: London, 1969

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Grand Theft Auto: London, 1969
Tipusexpansió Modifica el valor a Wikidata
Versió inicial29 d'abril de 1999
GènereVideojoc d'acció
PersonatgesMaurice Caine (en) Tradueix, Mick Casey (en) Tradueix, Johnny Hawtorn (en) Tradueix, Winston Henry (en) Tradueix, Charles Jones (en) Tradueix, Rodney Morash (en) Tradueix, Sid Vacant (en) Tradueix i Wolfie Vilans (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Descriu l'univers de ficcióunivers en 2D del Grand Theft Auto Modifica el valor a Wikidata
Característiques tècniques
PlataformaMS-DOS, PlayStation, Microsoft Windows
ModesUn jugador
FormatCD-ROM
Dispositiu d'entradateclat d'ordinador i controlador de videojoc Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)DMA Design, Tarantula Studios, Rockstar Canada
EditorTake-Two Interactive
Rockstar Games Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorTake-Two Interactive Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
USK

Més informació
Lloc webrockstargames.com… (anglès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesgrand-theft-auto-mission-pack-1-london-1969 Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0290637 Modifica el valor a Wikidata

Grand Theft Auto
Imatges externes
Portada

Grand Theft Auto Mission Pack #1: London, 1969 és una expansió pel videojoc Grand Theft Auto. GTA: London 1969 va ser llançat el 1999 per PC i Playstation. Utilitza el mateix motor de videojoc que el Grand Theft Auto, i per això els gràfics són molt similars, com també el sistema de joc i la jugabilitat. Com tots els GTA, aquesta expansió està dividida en subseccions amb seqüències cinematogràfiques entre elles.

Temàtica[modifica]

Com el nom indica, el videojoc se situa a Londres, l'any 1969. El jugador, un cop més, pren el paper d'un criminal que busca la manera d'arribar a ser el líder del crim organitzat. L'aspecte de temps ha sigut explotat mitjançant nombroses referències de tipus cultural i històric, fins i tot l'aparició d'un personatge com James Bond i l'ús de l'argot de l'època. Els diàlegs del joc inclouen línies memorables com "Oy, stop right there!", "You're nicked!" i "You're brown bread!". Com en la Londres real, els vehicles circulen per l'esquerra.

Especulacions[modifica]

Es rumoreja que l'acció de Grand Theft Auto IV es desenvoluparà a Londres, ja que per la forma en la qual Rockstar Games fa servir per a escollir les ciutats on transcorren els seus jocs, és molt probable que després d'usar Liberty City, Vice City i Sant Andreas, que eren els barris de Grand Theft Auto, comenci a usar els llocs de l'expansió.

Videojocs relacionats[modifica]

A més d'aquesta expansió, existeix una altra que es relaciona amb aquesta sobre London 1969, i duu per nom Grand Theft Auto London, 1961. Es pot descarregar gratuïtament de la pàgina oficial de GTA: London, 1969.

Enllaços externs[modifica]