Juan Garrido Canales

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJuan Garrido Canales
Biografia
Naixement22 novembre 1966 Modifica el valor a Wikidata (57 anys)
Ossa de Montiel (província d'Albacete) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat9 setembre 1984 Modifica el valor a Wikidata –
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipPorter Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Reial Madrid CF
Deportivo La Coruña Modifica el valor a Wikidata

Juan Garrido Canales (Ossa de Montiel, 22 de novembre de 1966) és un exfutbolista i entrenador castellà. Com a jugador ocupava la posició de porter.

Trajectòria[modifica]

Va començar a destacar a les files de l'Eldense. El 1983 el fitxa el Reial Madrid. Amb els madridistes juga a l'equip juvenil i en el Castilla, però només juga un encontre amb el primer equip. És a la campanya 84/85, en la jornada en què els futbolistes professionals van fer vaga i els clubs van alinear a juvenils.

Canales romandria a l'entitat blanca fins a la campanya 89/90, en la qual juga amb el Xerez CD de la Segona B. A la temporada següent fitxa pel CD Logroñés, amb qui qualla la seua millor temporada. És titular en primera divisió, tot jugant 30 partits.

La temporada 91/92 marxa al Deportivo de La Corunya. A l'equip gallec va ser el porter suplent de l'època coneguda com a SuperDepor, a l'ombra de Liaño. En els sis anys a l'esquadra corunyesa, Canales només va jugar 31 partits de lliga. En eixa etapa va guanyar una Copa del Rei i una Supercopa.

A mitjans de la temporada 96/97 marxa a la UD Las Palmas, de Segona Divisió, on seria suplent durant tres temporades. Després de militar a la Universidad de Las Palmas CF (99/00), va retornar a l'Eldense, on va penjar les botes el 2004.

Després de la seua retirada, Canales ha estat entrenador o tècnic de porters d'equips com l'Hèrcules CF o l'Alacant CF

Enllaços externs[modifica]