Jumanji: The Next Level

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaJumanji: The Next Level
Fitxa
DireccióJake Kasdan Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióThe Rock, Dany Garcia, Hiram Garcia, Matt Tolmach i William Teitler (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
GuióJeff Pinkner, Jake Kasdan i Scott Rosenberg Modifica el valor a Wikidata
MúsicaHenry Jackman Modifica el valor a Wikidata
FotografiaGyula Pados Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeSteve Edwards (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
VestuariLouise Mingenbach Modifica el valor a Wikidata
ProductoraColumbia Pictures i Seven Bucks Productions Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorSony Pictures Releasing, Sony Pictures Motion Picture Group i InterCom Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena12 desembre 2019 Modifica el valor a Wikidata
Durada122 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Pressupost125.000.000 $ Modifica el valor a Wikidata
Recaptació800.059.707 $ (mundial)
320.314.960 $ (Estats Units d'Amèrica) Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Basat enJumanji Modifica el valor a Wikidata
Gènerepel·lícula d'acció còmica, cinema d'aventures, comèdia i pel·lícula basada en un llibre Modifica el valor a Wikidata
Qualificació MPAAPG-13 Modifica el valor a Wikidata

Lloc webjumanjimovie.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt7975244 Filmaffinity: 926682 Allocine: 262124 Rottentomatoes: m/jumanji_the_next_level Letterboxd: jumanji-the-next-level Mojo: jumanjisequel Allmovie: v713440 Metacritic: movie/jumanji-the-next-level TMDB.org: 512200
Twitter (X): jumanjimovie Modifica el valor a Wikidata

Jumanji: The Next Level és una pel·lícula d'acció-aventura i fantasia dirigida per Jake Kasdan[1] i escrita per Kasdan, Jeff Pinkner, i Scott Rosenberg. És una seqüela de la pel·lícula Jumanji: Welcome to the Jungle i la quarta entrega de la franquícia Jumanji. És protagonitzada per Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser'Darius Blain, i Madison Iseman, reprenent els seus papers de l'anterior film, i en papers nous Awkwafina, Danny Glover, i Danny DeVito. Està prevista que s'estrene el 13 de desembre de 2019 de la mà de Sony Pictures Releasing sota la seua marca Columbia Pictures.[2]

Repartiment[2][modifica]

  • Dwayne Johnson com el Dr. Smolder Bravestone: avatar d'Eddie (que era anteriorment el d'Spencer); un fort i confident arqueòleg, explorador, i líder de l'equip a Jumanji. Zachary Tzegaegbe interpreta un Smolder Bravestone més jove.
  • Jack Black com el Professor Sheldon "Shelly" Oberon: nou avatar de Fridge i anterior avatar de Bethany; un cartògraf, criptògraf, arqueòleg, i paleontòleg.
    • Ser'Darius Blain com a Anthony "Fridge" Johnson: un figura de futbol americà del Brantford High School, al qual li importa més el futbol que estudiar. Ell i Spencer, que eren amics d'infantesa, es vam reconciliar al final de la pel·lícula anterior després d'anys de desassociació.
    • Madison Iseman com a Bethany Walker: una adolescent bonica, popular, egocèntrica del Brantford High School. La seua experiència com a Sheldon Oberon a Jumanji li va ajudar a preocupar-se més per els altres.
  • Kevin Hart com a Franklin "Mouse" Finbar: l'avatar de Milo (que anteriorment era de Fridge); un diminut zoòleg i un especialista en armes.
  • Karen Gillan com a Ruby Roundhouse: l'avatar de Martha; un commando amb talents en dansa d'arts marcials.
    • Morgan Turner com a Martha Kaply: una intel·lectual tímida i cínica al Brantford High School. Ella i Spencer van iniciar una relació romàntica al final de Welcome to the Jungle.
  • Alex Wolff com a Spencer Gilpin: un estudiant raret al Brantford High School, que és el net d'Eddie. La seua experiència anterior com a Smolder Bravestone en Jumanji, el va ajudar a fer front a la seua ansietat i panfòbia, i a desenvolupar una assertivitat més prominent. Spencer és absorbit pel joc per segona vegada, i els seus amics, el seu avi, i l'amic del seu avi tracen un pla per a rescatar-lo.
  • Nick Jonas com a Jefferson "Seaplane" McDonough: un avatar de Jumanji, que anteriorment havia estat d'Alex; un jove pilot d'avió.
  • Colin Hanks com a Alex Vreeke: Un home casat amb fills, que com a jugador adolescent va estar atrapat al videojoc Jumanji durant molts anys; fins que va ser rescatat i va poder tornar al món real en la pel·lícula anterior. Vreeke va poder sobreviure refugiant-se en una casa construïda per un jugador anterior del joc, dit Alan Parrish.
  • Rhys Darby com a Nigel Billingsley, el principal PNJ guia al joc (Personatges No Jugador).

A més a més, Awkwafina, i Dania Ramirez tenen papers en la pel·lícula. Massi Furlan i Ashley Scott apareixeran com a Renaldo i Ashley, respectivament.

Referències[modifica]