Plantilla:IniciEsdevenimentMoto

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla genera automàticament l'inici d'un article sobre una edició concreta d'un esdeveniment motociclista (ja sigui una edició d'una cursa o una temporada d'un campionat), posant el nom de l'any i l'esdeveniment en negreta, l'ordinal dins la sèrie i, opcionalment, l'ens que l'organitza. En el cas dels campionats, mostra també de forma opcional el calendari de proves i les que es van celebrar als Països Catalans.

Aquesta plantilla fa servir la plantilla {{iniciEsdevenimentMoto/format}} que és la que realment formata el text de sortida. Vegeu Plantilla:Infotaula_organització#Manteniment per més detalls.

Agafa els següents paràmetres de WD:

Exemples[modifica]

L'edició de 1967 del Trial de Sant Llorenç fou la 1a d'aquesta prova, organitzada pel Motor Club Terrassa
L'edició de 1967 del Trial de Sant Llorenç fou la 1a d'aquesta prova
La temporada de 1967 del Campionat del Món de motocròs fou l'11a edició d'aquest campionat, organitzat per la FIM
La temporada de 1967 del Campionat britànic de trial fou la 18a edició d'aquest campionat, organitzat per l'Auto-Cycle Union
  • {{IniciEsdevenimentMoto|temporada=Sí|proves_ppcc_total = Dues|proves_ppcc = Motocròs de [[Bellpuig]] (12 d'abril) i Motocròs d'[[Albaida]] (25 d'octubre)}} a l'article Campionat d'Espanya de motocròs 2015 genera:
La temporada de 2015 del Campionat d'Espanya de motocròs fou la 57a edició d'aquest campionat, organitzat per la RFME. El calendari oficial constava de 7 proves puntuables, celebrades entre el 22 de febrer i el 25 d'octubre. Dues de les proves programades es disputaren als Països Catalans: Motocròs de Bellpuig (12 d'abril) i Motocròs d'Albaida (25 d'octubre).

Sintaxi[modifica]

La plantilla té 23 paràmetres opcionals:

Paràmetre Explicació
temporada (o qualsevol valor) quan es tracti d'una temporada de campionat. Si no s'informa, s'assumeix que és una edició d'una cursa.
intro_nom Preposició "de" i article determinat introductoris de l'esdeveniment si són diferents de del (per exemple, "de les" si és una edició de les 24 Hores de Montjuïc).
intro_seq Article determinat introductori de l'ordre de l'esdeveniment si és diferent de la (per exemple, "l'" si és l'onzena edició).
intro_ens Preposició "per" i article determinat introductoris de l'ens que organitza l'esdeveniment si és diferent de per la (per exemple, "pel" si és un motoclub).
omet_ens (o qualsevol valor) quan es vulgui evitar d'afegir la informació de l'ens que organitza la cursa al text introductori.
omet_calendari (o qualsevol valor) quan es vulgui evitar d'afegir la informació del calendari de proves al text introductori. Vegeu secció Calendari de proves més avall.
item Codi d'item wikidata (Qnnnnn) que es vol fer servir quan sigui diferent al de l'article vigent. Pot ser útil quan la infotaula està en un espai de proves, d'usuari, etc. sense codi WD.
També és pot fer servir quan posem una infotaula d'un element dins l'article d'un altre.
any Si no existeix o es vol canviar el valor de Data (P585)
nom Si no existeix o es vol canviar el valor de Temporada esportiva de (P3450)
seq Si no existeix o es vol canviar el valor de Número d'edició (P393)
ens Si no existeix o es vol canviar el valor de Organitzador (P664)
amplia_nom Si es vol ampliar el nom de l'esdeveniment amb alguna nota aclaridora
amplia_temporada Si es vol ampliar el text de la temporada amb alguna nota aclaridora

Calendari de proves[modifica]

En el cas dels campionats, la plantilla genera per defecte una explicació del calendari de proves de la temporada i les que es van celebrar als Països Catalans. Per a fer-ho fa servir la subplantilla {{iniciEsdevenimentMoto/calendari}} que és la que realment formata el text en qüestió.

Els paràmetres que es passen a aquesta subplantilla són:

Paràmetre Explicació
proves_total Si no existeix o es vol canviar el valor de Nombre de partits/curses jugades (P1350).
Cas de trobar-se'n un dels dos es generarà el text marcat en verd al text d'exemple, amb aquest valor com a <p5> i els 8 paràmetres opcionals següents:
gpmx (o qualsevol valor) quan les proves hagin estat Grans Premis de motocròs.
Cas d'informar-se, el text mostrarà el literal Grans Premis en comptes de proves puntuables
proves_de Preposició a escriure abans del valor de <p5>, per defecte, "de": <p4>
proves_article2 Article a escriure abans del valor de <p7>, per defecte, "el": <p6>
proves_primera Si no existeix o es vol canviar el valor de Data d'inici (P580) - Data de la celebració de la primera prova de la temporada: <p7>
proves_article3 Article a escriure abans del valor de <p9>, per defecte, "el": <p8>
proves_darrera Si no existeix o es vol canviar el valor Data de finalització (P582) - Data de la celebració de la darrera prova de la temporada: <p9>
proves_punt Signe de puntuació que tanca aquest paràgraf: <p10>
proves_ppcc_total Total de proves celebrades als Països Catalans.
Si s'informa, es generarà el text marcat en vermell al text d'exemple amb el seu valor a <p11> i el següent paràmetre opcional:
proves_ppcc Detall de les proves celebrades als Països Catalans: <p12>
Text d'exemple
[..]. El calendari oficial constava <p4> <p5> proves puntuables , celebrades entre <p6> <p7> i <p8> <p9><p10> <p11> de les proves programades es disputaren als Països Catalans: <p12>.

Vegeu també[modifica]