Plantilla Discussió:Desambiguació

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

el comentari anterior sense signar és fet per Vriullop (disc.contr.) 16:09, 23 març 2009 (CET) Personalment crec que aquest missatge quedava millor com a part integrada del text que com a taula. Llull 07:38 16 oct, 2004 (UTC)[respon]

Que us semblaria crear una plantilla gairebé calcada a aquesta que es podria dir Template:DesambiguacióApòstrof, canviant el text; Els significats de Desambiguació són per Els significats d'Desambiguació són, per a pàgines com l'Indi on hi falta un apòstrof? joanjoc 18:17 13 des, 2004 (UTC)

El millor seria trobar un redactat del text més neutre que no fes deprendre d'aquesta mena de variables. Cap ment imaginativa? Llull 18:40 13 des, 2004 (UTC)

He canviat el redactat (només m'ha calgut tres mesos per pensar-lo) a fi que desaparegui el problema de la vocal inicial. Espero que no generi un altre problema imprevist. Llull 13:07 3 mar, 2005 (UTC)

Hi ha una categoria 'Pàgines de desambiguació' què està completament buïda si comparem amb la categoria 'Viquipèdia:Registre de pàgines de desambiguació', no sé exactament què s'ha de fer perquè a Ajuda:Pàgina de desambiguació s'enllaça a la Categoria:Pàgines de desambiguació mentre que la plantilla de desambiguació integra les seues pàgines a Categoria:Registre de pàgines de desambiguació!

Potser que la solució més ràpida, per evitar els enllaços fantasma, siga canviar el text de la pàgina d'ajuda. Abans de començar faré uns quant reajustos en eixe sentit...Pasqual · * 22:00, 15 gen 2006 (UTC)

Categorització[modifica]

Aquesta plantilla no es pot utilitzar fora de pàgines de desambiguació. Encara que s'utilitzi el paràmetre NC, que evita la categorització, no evita que surti a Especial:Desambiguacions. Per tant, el paràmetre NC no és útil. --V.Riullop (parlem-ne) 19:31, 1 abr 2009 (CEST)[respon]