Tema de Viquipèdia Discussió:Flow

Pere prlpz (discussiócontribucions)

De vegades estaria molt bé poder categoritzar els fils (tòpics) de les discussions de flow. Ajudaria a documentar millor els consensos, cosa que ens falla sovint. A Commons, on tenen les discussions d'esborrat en pàgines individuals, les categoritzen per tenir localitzats els precedents, i seria útil poder fer el mateix amb els fils de flow.

He fet una prova posant el codi de la categoria al missatge i no acaba de funcionar (el codi desapareix, com s'espera del codi de categoria, però a la categoria no apareix res). No sé si hi ha alguna altra manera de categoritzar fils ni si està previst que n'hi hagi.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Sembla una idea interessants, sobretot si comentes que ja es fa servir a Wiki Commons

Vriullop (discussiócontribucions)

La utilitat de categoritzar fils és relativa, en tot cas seria una cosa nova que ara no tenim. Per documentar conclusions és millor redactar-les en una pàgina del projecte i enllaçar a les discussions prèvies. Em preocupa més no poder categoritzar pàgines del projecte amb Flow, com Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes o com les discussions de Commons apuntades, cosa que limita l'ús fora de l'espai de discussions. Ho he intentat posant la categoria en l'encapçalament de la pàgina i tampoc funciona.

Quiddity (WMF) (discussiócontribucions)

The main bug for tracking category support is phab:T59512 (and one side-option is phab:T62510). This is fairly complicated, and will take some time to code, but it will arrive eventually.

There are also some long-term suggestions regarding a new system of #tags, but the team doesn't have time to research/discuss this at the moment (see prior discussions at mw:Flow/Prior discussion-thread-roundup#Tags). One (or a few) things at a time. :-)

Hope that helps.

Vriullop (discussiócontribucions)

Resulta sorprenent llegir que no es pot categoritzar, ni un tauler Flow ni un tema, i en canvi aquesta pàgina surt a Categoria:Flow. No he aconseguit trobar per què.

Resposta a «Categoritzar fils»