Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Docosong (discussiócontribucions)

Hola!

No recordo pas si hi ha cap política concreta per enllaçar referències bibliogràfiques a registres de catàlegs de biblioteques o consorcis. Per exemple, en el següent exemple Josep Ricart i Giralt, he afegit l'enllaç al registre bibliogràfic de les obres que dirigeix al CCUC (això permet saber on consultar el llibre), i també val a dir que no hi ha cap versió digitalitzada en línia (Google Llibres, etc).

Ho trobeu correcte? O hi ha cap cas concret per obres que resulta impossible recuperar sense ISBN (https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Fonts_bibliogr%C3%A0fiques/)?

Gràcies per la vostra atenció. Salut!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Jo crec que enllaçar el títol de l'obra només s'hauria de fer quan sigui consultable en línia. Si enllacem coses diferents confonem al lector que no sap quan va a l'obra i quan va a altres coses. Per enllaçar biblioteques el millor és posar l'ISBN i ja s'enllacen totes, i si es vol enllaçar alguna altra cosa hauria de ser posant un text prou clar per què el lector sàpiga a on va.

Vriullop (discussiócontribucions)

Millor usar {{ref-llibre}} que ja unifica formats. En aquest cas, a falta d'ISBN i altres identificadors hi posaria el paràmetre lliure id=[http://ccuc.cbuc.cat/record=b2289585~S23*cat CCUC bib-id b2289585]

Resposta a «Enllaços a catàlegs»