Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jmarchn (discussiócontribucions)

He actualitzat les plantilles d'anatomia, redireccionant les versions en anglès. Aleshores m'he adonat d'uns noms impropis per a dos plantilles {{Infotaula Músculs}} i {{Infotaula Ossos}}. Ja he fet tots els canvis necessaris a les plantilles, redireccions, ajudes i interwikis, i ara només caldria canviar-los en els articles als nous {{Infotaula múscul}} i {{Infotaula os}}, respectivament. Per això hi ha una eina, de la qual no disposo, per fer-ho fàcilment. Moltes gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

El @Pere prlpz té un bot que, prèvia adaptació a cada cas, està traduint les infotaules biogràfiques. Encara té molta feina a fer, però si li demanes, igual et posa a la cua.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si ho estic entenent bé i {{Infotaula Músculs}} i {{Infotaula Ossos}} són redireccions i funcionen exactament igual que {{Infotaula múscul}} i {{Infotaula os}}, quina pressa hi ha a canviar-los? Val la pena posar una edició a l'historial d'uns centenars d'articles per un canvi invisible al lector?

De tota manera, que jo sàpiga un canvi així es pot fer amb AutoWikiBrowser, amb un bot estàndard o amb un bot senzillet fet a mida. Tot i que no l'he fet servir mai, recomano la primera opció, però si voleu hi ha més informació sobre la segona i sobretot la tercera a la resposta a una pregunta semblant a Usuari_Discussió:Pere_prlpz#Canviar_paraules.

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Pere prlpz: No hi ha cap presa ni necessitat a fer-ho. Em sembla per l'esforç que deu representar escriure les dos paraules i fer córrer el bot quedarien les plantilles més homogènies....

Resposta a «Renomenament de plantilles»