Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

El camp "any de defunció" a infotaula polític

6
Resum per Kette~cawiki

paràmetre amb una petita errada. Resolt per amadalvarez.

Oranies (discussiócontribucions)

M'ha semblat que d'alguna manera l'any de la defunció (mort) de la infotaula polític, que deu heredar propietats de la infotaula persona, pot ser calculat automàticament d'alguna manera a partir d'algun altre lloc.

A l'art. [[Ximeno Garcés de Pamplona]], aquest valor surt amb 4 xifres, quan la primera és un zero, ja que morí l'any 931. En canvi altres personatges de l'època surten ben formatats al nombre de xifres.

D'on treu l'any de la mort la infotaula de Ximeno Garcés de Pamplona o Ramon II de Pallars-Ribagorça?

Ramon II de Pallars-Ribagorça surt correctament a 3 xifres, com també els seus fills Bernat, Ramon, Isern i altres descendents fins a Isern fill de Ramon III que ja morí el 1003. En aquest surt data exacta (25 febrer 1003). (~~~~).

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

L'has encertada. Hi ha una sèrie de paràmetres que s'agafen d'un dipòsit central de dades comú a totes les wikies: Wikidata (WD). Si tu vols pots sobreescriure aquesta dada, tenen preferència les dades afegides en local a les importades de WD. Res és perfecte, aquest sistema funciona perfectament amb les «dates més modernes», les de 4 xifres. He repassat l'element a WD i no trobo res. Si vols pots entrar les dates manualment i segur que es veu be. @Amadalvarez: l'hi fas una ollada?

Oranies (discussiócontribucions)

Esperaré uns dies a mirar-m'ho. Així hi haurà oportunitat per fer el seguiment i reparar allò que calgui.  :)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Kette~cawiki@Oranies En atenció al vostre interès, ja està arreglat.

Merci per descobrir antigues coses noves.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Oranies (discussiócontribucions)