Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Wiki de l'agricultura , alimentació i restauració ecològica i de proximitat

5
Jusepramon (discussiócontribucions)

Benvolguts, som una associació sense ànim de lucre (Ecocanvi) que estem interessats enfer una wiki d'agricultura, alimentació i restauració ecològica i de proximitat. Ens agradaria que fos una eina de treball per als professionals d'aquest segment. Per això us demano, als qui sou des de fa temps usuaris de editors des de fa temps de wikipedia, que ens donéssiu un cop de mà a nivell tècnic colaboratiu i us poséssiu en contacte amb mi qui tingui sensibilitat amb aquest tema com si teniu mocions del software wiki : equipjrm@gmail.com (Josep Ramon) Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquí alguns tenen coneixements de Mediawiki però ho veiem només com una eina. El que ens mou de veritat és el coneixement lliure amb llicències lliures. Cadascú que faci el que vulgui però un requisit per trobar voluntaris és saber si col·laboraran en un projecte lliure, un de privatiu o un amb una llicència amb restriccions.

Jusepramon (discussiócontribucions)

El projecte és lliure totalment!!! No tenim web de moment, només el domini ecocanvi.cat, no tenim web perquè creiem que hauria de ser en plan wiki i ens manca...Qui vulgui informació del projecte, li passo

Jusepramon (discussiócontribucions)

És això busco algú que sàpigui de wikimedia bàsicament i gent sensible als aliments ecològics i de proximitat . No conec ningú que sàpigui de wikimedia, estic a Serinyà, jo, i a tothom de l'entorn que sap una mica d'informàtica se li escapa el tema wiki. Gràcies pel teu comentari Vriullop!

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Aquí trobaràs tota la informació necessaria per posasr una wiki en marxa! Com ha dit en Vriullop per la majoria de nosaltres el Mediawiki és una eina que ens fa de base per la Viquipèdia, tot i així, ni la instalació ni la major part de la configuració la fem nosaltres, sino que és centralitzada des de Wikimedia. Per tant és millor que t'adressis directament a MediaWiki.

Resposta a «Wiki de l'agricultura , alimentació i restauració ecològica i de proximitat»