Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

AdQ amb un 56% d'enllaços no actius

3
Resum per Paucabot
Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
FranSisPac (discussiócontribucions)

Ja sé que hi ha un lloc / procediment per a "degradar" Articles de Qualitat, però com no estic en situació de seguir aquesta via, em limito a fer un avís per si algú pot "entomar el tema":

Fent seguiment de coses relacionades amb la Portada, a partir del "Sabíeu que ...d'avui 22 de gener" he anat a revisar una mica l'article (de qualitat) enllaçat: Lisa Gherardini. Per a la meva sorpresa, he detectat que 10 dels 18 enllaços externs donen error. He posat les 10 plantilles d'{{Enllaç no actiu}}. La resta d'enllaços son bibliogràfics i no he arribat a revisar el text per acabar d'avaluar-ne la "qualitat". Si algú s'anima a seguir amb la "neteja"...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja té dos menys. Gràcies per avisar.

Paucabot (discussiócontribucions)

En general, els enllaços externs dels articles més antics solen tenir una alta quantitat de 404. Potser, si hi ha gent disposada, es podria iniciar un projecte per, almenys corregir o eliminar els que estan a l'epígraf Enllaços externs dels articles de qualitat. A Lisa Gherardini, els tres que hi havia eren 404. Repassar els EE que estan com a referències suposaria un repte majúscul que no sé si podem assumir.