Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jordi Encinas (discussiócontribucions)

Hola Pau,

He afegit uns enllaços externs de la meva web i d´anarchitekton per ampliar actualitzar la informació que es relata. No és correcte? Gràcies per la vostra feina.

Jordi Encinas

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no exactament.

  • No hauries d'editar el teu propi article: VP:CI.
  • L'article no ha de semblar un currículum sinó un veritable article enciclopèdic: VP:NO.
  • Els enllaços externs estan bastant restringits tal com pots veure a VP:EE.
Jordi Encinas (discussiócontribucions)

Gràcies Pau,

L´article no és meu, és de la Cristina Rodríguez Cristinarodco en el marc del projecte wikipèdia Catalunya " Artistes que han exposat a l'Espai 13 Fundació Miró" . Qui l´hauria d´actualitzar per donar una informació correcte que expliqui d´on vénen les informacions que apareixen en el relat ?

Paucabot (discussiócontribucions)

Els articles de la Viquipèdia no són de ningú, però aquest article parla sobre tu. La persona més indicada per actualitzar aquest article seria una que no tengués conflicte d'interessos.

Jordi Encinas (discussiócontribucions)

D´acord, Pau i Gràcies un cop més.

Què fem amb aquestes alertes?

Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum. Si us plau, reescriviu l'article de manera que el redactat sigui enciclopèdic. Vegeu Viquipèdia:Llibre d'estil i Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és.

Els enllaços externs d'aquest article necessiten una revisió: la Viquipèdia no és un directori d'internet.Cal una revisió per treure els enllaços excessius o inapropiats segons la norma d'estil, o bé per citar-los com a font.
Paucabot (discussiócontribucions)

Ara mir de fer-hi una ullada.