Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Personatges de la mitologia grega

2
Resum per Paucabot

Han d'anar també a {{Infotaula personatge}}? Sí.

Gazophylacium (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Una observació, amb ànim de col·laborar. Veig que en els articles de diverses figures (déus, semideus, herois, ..) de la mitologia grega s'està inserint la plantilla Infotaula:personatge. En el cas de les divinitats veig que hi ha una Infotaula específica (Infotaula divinitat grega). Per tant, algunes divinitats, com Hèlios tenen la plantilla de "personatge" i altres, com Zeus, la de divinitat grega.

Per altra banda, no sé si no seria convenient crear una infotaula específica per als personatges de la mitologia (grega / romana / altres), separat de la dels personatges literaris o de films, ja que els primers no només tenen una vessant literària (obres d'Homer, Hesíode, etc.), sinó també religiosa (religió de la Grècia arcaica i antiga, religió de Roma, etc.).

Salutacions

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Gazophylacium i gràcies pel teu feedback.

La idea és mirar d'abastar el màxim amb cada infotaula que feim perquè ara, amb la importació de paràmetres de WD, són bastant complexes i de complex manteniment. La idea és que la nova infotaula pugui encabir déus, personatges de còmic, de videojoc i també altres coses com Pokémons o coses com Home del sac. En tot cas, les diferents casuístiques es poden tenir en compte: la plantilla només mostrarà els paràmetres informats i ometrà tots els altres, com sempre.

Segurament el que farem serà integrar totes les infotaules de Categoria:Infotaules de personatges de ficció (inclosa {{Infotaula divinitat grega}} a {{Infotaula personatge}}.

Estam parlant d'un tema relacionat aquí.