Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Dates imprecises en WD

2
Resum per Paucabot

i la seva importació a les infoatules

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Qui no s'ha trobat una documentació que diu que una obra va ser creada el darrer quart de segle XVII ?, o que un personatge va néixer circa de 1980 ?, o que va morir després de 1750 ?, o que un edifici es va construir en una data indeterminada entre 1905-1915 ? .

Com faríeu per indicar aquests marges a WD i, sobre tot, com aconseguir que es mostri adientment quan les incorporem a una infotaula ?.

Doncs, ja tenim la solució.

La plantilla:Circa, que ja existia per a tractar només el cas de "circa", s'ha ampliat per a contemplar la resta de situacions. La descripció dels possibles valors i com fer-los servir ho trobareu a la documentació a la mateixa plantilla. Encara em falta descriure la ontologia de WD, però podeu trobar els primers exemples a Bonaventura Vergés o a Tigrídia d'Oña.

D'aquesta forma, totes aquelles biografies que tenim sense data de defunció i que molt probablement mai coneixerem poden ser millorats posant-li un valor desconegut acompanyat d'un "després de ...:" amb la data de la darrera informació coneguda, o amb un "probablement" + el segle en que seria lògic que hagués mort segons la biografia que disposem.

Aquest canvi ha suposat una sacsejada considerable a una colla de funcions o sigui que us prego que sigueu pacients i aviseu si veieu alguna cosa estranya.

Apa,

Asqueladd (discussiócontribucions)