Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

31.221.224.129 (discussiócontribucions)

Perquè ara el mapa base utilitzat per posar la localització de les muntanyes és d'una escala tan minúscula que la icona del marcador és més gran que Catalunya? Teniu interès a minimitzar el país?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

estem treballant en afinar el zoom automàtic. Pots indicar al cas que et refereixes per veure com surt ?.

31.221.215.75 (discussiócontribucions)
31.221.215.75 (discussiócontribucions)

Un comentari addicional, el programa centra el mapa base prenent com a punt de referència el POI a mostrar, això no permet dona una idea clara de la localització respecte a un marc geogràfic donat, Catalunya per exemple. L'ideal seria que primer es definís el marc que delimita el mapa base, les coordenades que delimiten el mapa sobre el que es farà la representació del POI i després es posaria el POI, tal com es fa amb Leaflet, per exemple.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

El zoom automàtic s'ajusta segons la superfície de l'ítem. En aquells casos en que l'element no té informada superfície a Wikidata, es fa a partir de la superfície del municipi al qual pertany, que es recull a la Situat a la unitat administrativa (P131).

Els casos que m'has passat amb escala massa petita (que ja els he arreglat) tenien informat "Catalunya" a la seva Situat a la unitat administrativa (P131). Si trobes algun altre cas, ja tens la fórmula.

Per últim, si el càlcul del zoom automàtic no acaba de deixar una escala acceptable, sempre és pot ajustar manualment afegint a la infotaula el paràmetre zoom=nn (nn=1, la Terra; 19=carrer). Aquests casos estan entre 10-11 actualment.

Gràcies

31.221.190.161 (discussiócontribucions)

Gràcies per les respostes, però ara que me n'adono que el problema és molt més general (vegeu la Llenguadera com a mostra), arreglar-ho serà una feinada i, em perdonareu però no entenc les instruccions que doneu. Podeu explicar-ho pas a pas? Com s'edita a Wikidata?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per a editar a WD cal clicar a la icona que hi ha abaix a la dreta de la infotaula.

Amb això arribes a l'entrada de l'article en WD.

Cerca "situat a la unitat administrativa" i se li ha de posar com a valor la unitat més ajustada, millor poble que municipi i millor municipi que comarca. De vegades hi ha elements multi-municipi, en aquest cas, cal posar-los tots, una entrada per cadascun.

Si tens dubtes, m'ho dius. Miraré d'aconseguir quants casos tenim que apuntin a Catalunya, de moment.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Tenim més de 4000 muntanyes que tenen Situat a la unitat administrativa (P131) = Catalunya. El nom del municipi està a l'article. És un bon problema. Lo del zoom no em preocupa, perquè puc fer una "arreglo ad hoc" per a que tots aquests casos tinguin zoom=11 i ja es veuran bé.

El problema que has detectat en realitat ens ha permès descobrir un altre de pitjor. Gràcies

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Arreglat per "muntanyes". Si trobes algun altre cas, avisa, si us plau.

Resposta a «Mapa base de localització de muntanyes»