Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Recompte automàtic en llistes ordenables

8
Arnandis (discussiócontribucions)

Bon dia! Algú em podria implementar w:en:Template:Row numbers ací per a numerar les llistes en taula ordenable de manera automàtica? Gràcies de bestreta

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Arnandis Pel que he vist és útil quan s'inserten noves línies ( o es mouen dins la llista). Ara bé, un cop la llista està guardada, la numeració es manté i sempre mostra el mateix nombre, encara que l'ordenis. Prova d'ordenar https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings per una altra columna que no sigui el Rank i veuràs com el conserva.

És aquesta la funcionalitat que esperaves ?

Arnandis (discussiócontribucions)

En eixe cas té trellat que no canvie perquè és un rànquing, però això tambe es pot fer amb class=unsortable o amb una columna separada, com expliquen w:en:Help:Sorting; a mi m'interessa més per a dur un compte de línies en llistes com la de Llista de videojocs de Nintendo Switch.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Arnandis Entenc, però jo el que volia dir és que la row_numbers calcula el nombre en el moment que guardes i quan ordenes (per un altre concepte, és clar) el nombre es manté i no el recalcula, tal com m'ha semblat que deies a: "per a numerar les llistes en taula ordenable de manera automàtica".

Arnandis (discussiócontribucions)

Clar, realment té igual que la llista siga ordenable o no: és per a què genere la numeració de manera automàtica i, si en acabant afiges una línia, no tingues de trastocar tots els números, sobretot si és una llista molt llarga, com les de videojocs. Ara, potser eixa era un mal exemple, perquè per defecte no està en orde numeral. En qualsevol cas, tu podries implementar-ho? Gràcies de nou.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Arnandis Ja ho tens. És diu {{Numerar filera}}.La resta és igual que a l'anglesa. La documentació encara no està traduïda.

Ja em diràs si et va bé.

Arnandis (discussiócontribucions)

Molt! Jo m'encarregaré de traduir l'explicació: suponc que tot el que diu s'aplicarà igual en la Viqui, no? Gràcies mil!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si. no he volgut traduir els noms dels paràmetres per mantenir la compatibilitat. A fi de comptes, només té _row_count i _row_count_hold i és fàcil entendre la seva funcionalitat.

Salut !

Resposta a «Recompte automàtic en llistes ordenables»