Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Joan Gené (discussiócontribucions)

Bon vespre.

Amb el confinament he estat editant més per la Viquipèdia i m'han vengut dubtes. Esper que qualcú les me pugui respondre.

1 La Plantilla:Sfn està molt bé, però de vegades m'ataca de nervis. A l'article Llista de topònims mallorquins precatalans no hi ha p. manera que les referències a Ramis Puig-gròs i Rosselló Bordoy i a Ginard Bujosa i Ramis Puig-gròs redirigesquen a la secció de Bibliografia, mentre que les referències a Coromines i Mascaró i a Mascaró sí que m'hi redirigeixen. He fet mil proves i no hi ha manera. Ajuda!!!

2 Les pàgines que no tenen correlat a Wikidata, no entenc gens quins paràmetres he de posar a les infotaules i tal. Per exemple, a Tucis i Guium (en Pau Cabot ja m'ho va compondre bé) jo posava els camps que apareixien a la plantilla que utilitzava però no funcionaven. Jo és que no sé absolutament res, de codi, i tot allò que sé fer és perquè ho he après a força d'anar fent; vull dir que tenc intuïció zero. Per ventura és molt evident però jo no veig el perquè.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La plantilla Ref-llibre no té cap paràmetre cognom1 ni nom1, li sobre el numeral. A partir del primer la resta si que en porta: cognom2 i nom2. Ja està solucionat, suposo.

Joan Gené (discussiócontribucions)

Tens raó, i mil gràcies. He estat poc viu. Però mira't l'altra: Ginard Bujosa; Ramis Puig-gròs, 2009. Aquesta sí que té els numerets que pertoquen i no redirigeix com toca. ¡!

Joan Gené (discussiócontribucions)

Nooo, ja ho veig. És justament al revés. Ara sí, ja ho faig jo (si no ho has fet tu abans). Mil gràcies!

Joan Gené (discussiócontribucions)

El numeral sobrava, no pas faltava. M'havia embullat. Ja està resolt. Gràcies una altra vegada!

Joan Gené (discussiócontribucions)

Un altre dubte, ara que me revé. Per la temàtica d'articles que creï i edit, cit molt sovint obres com l'Onomasticon Cataloniae, el Corpus de Toponímia de Mallorca o el Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana. Com que són obres complicades de citar, havia pensat de crear una plantilla. Els dubtes que tenc són:

1 Com he dit, jo quasi no sé res de codi. Seria relativament fàcil, crear-ne una? O millor que ho deixi estar?

2 Realment serviria per res? Altres plantilles com la de la GEC o el DCVB estan molt bé perquè enllacen a la pàgina web corresponent; en canvi, les obres que he dit no estan digitalitzades. Per ventura seria més pràctic que em guardàs el format de les citacions que dic i l'anàs copiant cada vegada.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Personalment soc partidari de la segona opció, jo ho faig molt sovint, tinc un «rebost» de codi.

Judesba (discussiócontribucions)

Joan, jo també em copiaria el format (en una subpàgina, per exemple), i copies i enganxes cada vegada que et calgui. ;-) Salut!

Resposta a «Dubtes»