Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

185.38.131.33 (discussiócontribucions)

Bona vesprada

He creat l'article de les eleccions al parlament basc de 2020. Tinc un problema amb un partit de l'infotaula, que no se'm genera com els altres. Hi ha algú que m'ho pugui solucionar? :-) Willy31igd

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Arreglat !

Willy31igd (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Amadalvarez!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per cert, hauràs vist que li he posat el nom sencer, ja que a la seva web no he trobat que tinguessin sigles i, l'enllaç apunta a Equo que és la federació de partits i, com que el nom és tan curt, tampoc tenen sigles.


Willy31igd (discussiócontribucions)

Sí, ho he vist. El problema és que d'Elkarrekin Podemos no sé com enllaçar-lo a Unides Podem dins de l'infotaula, que a la pràctica és el mateix (Podem+EU). Si ho poguéssis fer em faries un favor :-)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja ho tens. Des de la infotaula, per no complicar la sintaxi, només enllaça amb el nom real del partit. Si tingués un article, no seria un problema, oi?. Doncs, si no existeix, el crees i el redirecciones a Unides Podem.

Com que ara ja existeix Elkarrekin Podemos pots canviar els enllaços conduïts que has posat dins l'article ( [[Unides Podem|Elkarrekin Podemos]] ) i deixar que enllacin directament a Elkarrekin Podemos. Així, si algun dia se li posa contingut al que ara només és una redirecció i es fa un article de debò, els enllaços que ara apunten a Unides Podem, apuntaran al nou article.

Bé, és més complicat d'explicar-ho que de fer-ho. Mira aquest exemple i practica amb els altres que queden.

Salut !

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Mira aquesta altra discussió on es descriu que cal fer en aquests casos.

Gràcies

Resposta a «Error infotaula eleccions»