Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Del fil Autoritat, bases de dades taxonòmiques, commonscat i projectes germans, començat fa nou mesos, la meva conclusió provisional és que les fonts d'informació són útils als articles, els registres d'autoritat no se sap, i la resta de coses no sabem on les volem. Per això estic acabant de posar {{Autoritat}} als articles que tenen fonts d'informació a Wikidada (bàsicament l'Enciclopèdia Catalana) i la idea és intentar mantenir la plantilla actualitzada.

En aquest fil gairebé no es va esmentar la plantilla {{bases de dades taxonòmiques}} i la meva pregunta és si els enllaços que hi ha és interessant tenir-los als articles.

Si la resposta és que sí (o com a mínim "sí" per alguns dels enllaços), suposo que costarà poc adaptar el codi que posa la plantilla autoritat per que posi la de bases de dades taxonòmiques on calgui.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Si sóc sincer, sempre m'ha estranyat que no s'hagués fet així des de bon principi.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Vols dir posar la plantilla a tots els articles on hi hagués contingut? De bon principi es feia, però jo vaig deixar de fer-ho cap al 2016 i des d'aleshores no s'ha fet, o només s'ha fet puntualment a mà.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sempre m'ha estranyat que la BDT i la plantilla Autoritat fossin dues plantilles a part.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, d'acord que estarien millor juntes, perquè la plantilla BDT ve a ser una tercera filera de la plantilla autoritat. El que no sé és si val la pena la feina d'unificar-les, sobretot tenint en compte que està pendent decidir el futur de la plantilla autoritat i com a mínim una de les fileres en podria desaparèixer.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Estic mirant a quins articles s'hauria de posar i me'n surten relativament pocs, 348. Suposo que és perquè les grans creacions d'espècies són anteriors al 2016 o perquè als tàxons de després ja s'hi ha afegit la plantilla en crear-los, i perquè la majoria de bases de dades es devien carregar a Wikidata abans.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Bot engegat. Els propers dies n'aniré posant més. Surten més articles que els que deia però tampoc gaires, de l'ordre del miler.

Resposta a «Bases de dades taxonòmiques»