Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Un altre bànner que contravé els consensos de la Viquipèdia

5
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Avui a la Viquipèdia torna a aparèixer anunciat un bànner extern, sobre Wiki Loves Folk i que redirigeix al web de Wikimedia España.

Torna a ser una vulneració de l'ampli consens assolit enguany a Viquipèdia:Presa de decisions/2020/Gestió dels bàners. Tampoc s'ha avisat via taverna ni afegit a Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes, que és el lloc per fer-ho.

Ja va passar fa un mes i mig i es va deixar córrer perquè quedaven pocs dies de campanya. Enllaço aquest missatge a la petició als administradors, que crec que hi haurien d'intervenir.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Ahir vaig estar a punt a ficar de ficar aquest missatge però com que no estava gaire segur sobre si infringia l'aspecte de traducció, ja que el bàner en si estava en català però la pàgina que redigiria era en castellà. En aquest sentit (afegint que no es va avisar tal com diu en Xavier), dóno total suport al proponent.

Ssola (discussiócontribucions)

És cosa de l'extensió CentralNotice controlada des de meta:CentralNotice. No sé amb qui s'hauria de parlar. A males, si no ens fan cas, potser es pot amagar via commons.js.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Ara torna a sortir un altre cop...

Paracel63 (discussiócontribucions)
Resposta a «Un altre bànner que contravé els consensos de la Viquipèdia»