Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Info.abstracta

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Puig de l'Àguila, Pic de l'Àguila, etc...

Canvi de nom d'usuari

Kette~cawiki (disc.) Gràcies per escriure a la meva plana de debat. Et comento per la teva informació; ambdos alhora, l'un es el nom d'usuari i l'altre el del perfil que com saps son dos coses diferents. .--qbit (disc.) 12:14:27, 26 des 2020 (CET)
Hola Qbit (o potser Info.abstracta). Hi ha un procediment per canviar de nom d'usuari: Viquipèdia:Nom_d'usuari#Canvi_del_nom_d'usuari fer-ho d'altra forma implica que aquest compte és considerat un «compte titella» (vegeu Viquipèdia:Comptes titella). Podeu fer consultes sobre el tema a Viquipèdia:La taverna/Ajuda.--Kette~cawiki (disc.) 11:11, 26 des 2020 (CET)
Info.abstracta (discussiócontribucions)

disc. he consultat l'artícle que esmentes i no és el cas. Com ja t'he esmentat a la teva plana i crec que has d'estar assebentat, es tracta del mateix compte de la viquipèdia donat que soc usuari autocomfirmat i l'unic detall que has de valorar és que he redirigit els meus articles principal i de discussió seguint les eines de redirecció que proporciona la viquipèdia. En fer-ho em va sortir un missatge dient que no es podía redirigir totalment i que havia de fer-ho manualment. Així que vaig procedir amb les recomanacions automàtiques.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Em sembla que les estàs fotent sense engaltar: D'on treus que ets un usuari autoconfirmat? Potser ni tan sols saps què vol dir "usuari autoconfirmat".

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Tots em sembleu valuosos, però com dius que les foto sense engaltar, t'haig de respondre que he fet el correcte.

Resposta a «Entrades d'arxiu»