Tema de Usuari Discussió:Leptictidium

Resum per Leptictidium

Fusions de municipis.

Amortres (discussiócontribucions)

Respecte Realització i Control de realització, tots podem fer les coses malament, però si mires el contingut dels dos articles, la meitat de l'article Control de realització ja és literalment a Realització, paraula per paraula. Tanmateix l'hi donaré una nova repassada.

Les propostes de fusions les faig mirant-me-les una per una, respectant i mantenint totes les referències, com Baghdad (EP) i Club Me a The Offspring, afegint-ne de noves si estan trencades, exemples Mu isamaa, mu õnn ja rõõm, Croquis del natural, Sindicat d'Estalvi de Catalunya. Quan tinc dubtes, o bé deixo els articles reposar o treballant-los poc a poc com El pestell (1777), Aonikenk, o els deixo de banda com el que queda a Categoria:Articles per fusionar des de 2014, que no em veig en cor de treballar, o comento amb autors directament o en les pàgines de discussió. (pe Discussió:Quatre de nou sense folre de 1881, Discussió:Òmnium Cultural, Discussió:Rodalia de Múrcia-Alacant, Discussió:Analitzador d'espectre per posar les darreres. Tampoc t'enganyaré perquè que hi ha moltes, com els kuthors o masies, que ni tenen referències, ni contingut, que semblen fetes automatitzadament i després de revisar desenes, ja vaig a sac amb elles.

Gràcies igualment per dedicar un temps en seguir la meva feina i aprofito per felicitar-te per la teva. Igualment, donat el teu comentari per fer una revisió de les modificacions que he fet, que segur que es poden millorar coses.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva comprensió. Efectivament, com deia el KRLS, les fusions poden ser un camp de mines perquè quan comencem a fusionar molts articles, sovint acabem amb una visió de túnel que fa que ens passem de frenada i no conservem tot el contingut que s'hauria de conservar. T'ha passat a tu amb aquests articles, em va passar a mi fa uns anys amb fusions d'entitats de població, i li passa a qualsevol que es posi a fer fusions massives. No som perfectes :)