Tema de Viquipèdia Discussió:La taverna

Problema amb un vídeo de Youtube

5
Resum per Josep Estruch Traité

Gràcies pel cop de mà. Sembla que ja s'ha pogut resoldre el problema. Quan hagi d'enllaçar un altre ja m'hi fixaré una mica més.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Els enllaços a Youtube de la secció final "Enllaços externs" utilitzen la Plantilla:Youtube. Això podria ser origen dels problemes que tenies. He afegit el que demanaves al final.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Vaja, això és el que feia jo i em fallava cada vegada. Què has fet de diferent?

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Servidor està acostumat a usar l'editor de codi del botó "Modifica el codi". Els altres vídeos que ja estaven dins de la secció "Enllaços externs" usaven la següent plantilla: {{YouTube | v= | text }}. On la v son les lletres i números de la part final de l'enllaç a qualsevol vídeo de Youtube.

Amb l'editor normal també és pot fer servir aquesta plantilla. Des d'Insereix > Plantilla. Escrius Youtube i ja dins de la finestra, a la part de sota, mostra 13 camps més. I allí al camp que posa v es pot posar les lletres i números de l'enllaç i al que és el número 1 el text que es vol veure.

Hi ha moltes plantilles que estan adaptades a l'editor normal i és molt més senzill usar-la, aquesta no és el cas.

De totes maneres l'ús d'aquesta plantilla Youtube és minoritari i no hi hauria cap problema introduir els enllaços externs com enllaços normals.

Com vegis tu. Si tens algun dubte més aquí estic.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Volia afegir que pots formular qualsevol dubte o pregunta a l'apartat Viquipèdia:La taverna/Ajuda. On segurament ho veuran més companys que aquí.

Aquest espai on estem discutint està encarat més aviat a resoldre assumptes propis i únics del funcionament de la Taverna.

Salutacions.