Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Commons - Tarda molt en actualitzar la imatge

5
KajenCAT (discussiócontribucions)

Benvolguts,

Algú sap si és normal que una imatge modificada tardi dies a poder ser realment visualitzada? Ahir, vaig penjar una actualització del mapa de la invasió russa a Ucraïna, però no em surt enlloc les modificacions, només la versió anterior. No és la primera vega que em passa. A més a més, l'única manera que tinc de saber-lo és en la visualització prèvia, si no no sabria ni tan sols si hi havia penjat l'actualitzada.

Aquest cas em recorda molt que quan es crea un article (a la Viquipèdia en català), tarda uns dies a sortir al cercador de Google. No sé si hi ha alguna relació espúria.

Gràcies!

Loupeter (discussiócontribucions)

No m'hi he trobat mai. L'única cosa que se m'acut és que el navegador estigui recuperant la imatge d'alguna memòria cau, sigui la el navegador mateix o la d'algun actor intermediari. El cas de que un article trigui a aparèixer al cercador de google estaria relacionat amb que els indexadors han de fer la seva feina, fa molts anys hi havia l'opció d'afegir manualment pàgines als cercadors! ara només ho fan els indexadors.

Alzinous (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

No, no em referia a l'article de Crisi russo-ucraïnesa, sinó tant en el primer article, com la pàgina del fitxer i en l'última imatge de l'"Historial del fitxer".

KajenCAT (discussiócontribucions)

Certament, però això no passa amb la Viquipèdia en anglès, per exemple, que és gairebé instantani.

En tot cas, ara ho he tornat a mirar i ara sí que em surten els canvis (després de quasi un dia de la publicació) a l'article i a la pàgina de Commons!

Resposta a «Commons - Tarda molt en actualitzar la imatge»