Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Jmarchn (discussiócontribucions)

Quan es passa per sobre d'un enllaç apareix una finestra emergent amb una (generalment) foto i l'inici del text de l'article de l'enllaç. Això també es pot veure en {{OSM Location map}} quan es clica un element etiquetat amb un número i pel qual l'editor n'ha definit el contingut (foto, text, etc.).

Llavors la qüestió és: No seria possible crear una plantilla i/o mòdul que permetessin reproduir aquest efecte per a un enllaç, i que aleshores el pogués afegir modificant convenientment el mòdul d'un mapa amb enllaços?. Concretant i exemplificant en un mapa com el que apareix al final de l'article de Calella, del qual voldria que aparegués una foto pels enllaços que no disposen d'article, però sí enllaç a Commons, un cas d'aquest mapa seria el Parc Dalmau.

D'entrada entenc que pot ser molt complex i potser, si ho sabries fer, comportaria molt de temps que no disposes. Moltes gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquesta finestra emergent és una funció del Mediawiki, opcional a Especial:Preferències/Aparença/Preferències de lectura. No és cap peça que puguem manipular. Alternativament, hi ha el giny "navegació mitjançant menús emergents". Aquest giny té dues diferències pel que fa al tractament d'imatges: 1) no mostra la imatge de la infotaula via Wikidata, només imatges definides explícitament a l'article; 2) si s'enllaça a una imatge llavors mostra la pàgina de la imatge.

He fet una prova. Amb el giny activat (de fet tinc les dues opcions desactivades) canvio [[:c:Category:Parc Dalmau|Parc Dalmau]] per [[:File:24 Parc Dalmau (Calella), escales del Pati de l'Ós.jpg|Parc Dalmau]].

És a dir, "reproduir l'efecte page previews" sí que es pot fer amb javascript, però no es pot substituir. El que es tractaria és demanar a Phabricator que mostrés també un enllaç a una imatge. No ho he trobat a phab:project/view/765/, i em temo que no ho considerin un use case rellevant.

Resposta a «Finestres emergents»