Tema de Usuari Discussió:ESM

Sjoel (discussiócontribucions)

Bona tarda,

La usuària Judesba i jo estem engegant un Viquiprojecte LGBTIQ+ que englobaria diversos Viquiprojectes relacionats amb aquesta temàtica, tant existents com posteriors. La idea és donar-hi visibilitat i continuïtat. Creiem que et pot interessar, perquè hem vist que has participat en algun d'aquests Viquiprojectes, editat algunes entrades d'aquesta temàtica o hi has mostrat afinitat en les teves etiquetes d'usuària/usuari.

Volem fer una Viquimarató o un Viquiconcurs la setmana del 27 de juny al 3 de juliol i ens agradaria saber si t'animaries a donar-hi forma (proposant articles, format del projecte, etc.) i a participar-hi. Esperem que t'engresqui la idea. A nosaltres, molt :-)

Paral·lelament, treballem en la creació d'un portal LGBTIQ+, que donarà cabuda a tot això i més i servirà "d'aparador" per donar visibilitat i també d'espai de trobada o fòrum de discussió per donar veu quan calgui.

Posteriorment a l'activitat del 28J, volem fer una trobada LGBTIQ+ presencial per explicar-nos i escoltar-nos, amb la vista posada a arribar a una entesa i una col·laboració amb la comunitat viquipedista sobre aquelles qüestions que necessiten una resposta per tal que la Viquipèdia sigui un espai més amigable amb les persones LGBTIQ+.

T'agradaria sumar-t'hi? :-)

Bon cap de setmana!

ESM (discussiócontribucions)

@Sjoel Enhorabona per la iniciativa i gràcies per la info. Últimament no em puc dedicar a la vida viquipedil però estic segura que serà un èxit, el tema s'ho val. Molta sort!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Perdó per la intromissió. Jo només passava per aquí.

No us puc ajudar perquè no és una temàtica en la que puguin aportar gaire.

Només volia comentar que no sé quina idea teniu de "Portal", però fa cosa de 4-5 anys es va decidir abandonar els portals com a part del cos enciclopèdic. El motiu era la dificultat de manteniment en un moment de mancança de recursos pel simple creixement en nombre d'articles i la quantitat d'aquests amb deficiències de continguts que cada cop costa més de millorar.

No era una prohibició ni s'eliminaven els existents, però la idea era deixar-los inactius, per tant, congelats. Penseu bé si aquesta és l'eina o es podria estructurar dins un Viquiprojecte obert que faci d'índex d'activitats, temes pendents, etc. És un recurs que queda fora del cos enciclopèdic i, per tant, no és exigible qualitat ni completesa.

Si mireu els canvis dels darrers 30 dies, només apareixen 8 canvis en un Portal que més aviat és un ToDo d'articles pendents de fer.

Salut !

Sjoel (discussiócontribucions)

Hola @Amadalvarez, gràcies pels consells. Crec que li acabarem donant una forma similar al Viquidones.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ben vist !

Resposta a «Viquiprojecte LGBTIQ+»