Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquiprojecte:Viquimarató de teologia, filosofia i religions

4
Dgilso (discussiócontribucions)

Bona tarda a tothom, comentar-vos que el proper 4 d'octubre de 2022, a la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari Conciliar de Barcelona fem una Viquimarató de teologia, filosofia i religions. També la farem virtual durant tota la setmana vinent, del 3 al 9 d'octubre, afegint l'etiqueta #BPEB2022 al registre d'edicions.

Si voleu venir presencialment hi haurà dos torns, de matí i de tarda, i així de pas podeu conèixer la Biblioteca, fer-hi fotos per a penjar-les a Commons, etc. A la pàgina del Viquiprojecte hi ha tota la informació necessària i us hi podeu inscriure vatros mateixos.

Gràcies!

@Barcelona @Medol @Ramon Bassas @Tiputini @C63lc61 @Jllisterri @EdicioLM @Gironamenamora @Leptictidium @Paucabot @Docosong @Willy31igd @Kippelboy @KajenCAT @Capsot @Llumeureka @Amortres @Xavier Dengra @ESM @Hiperterminal

Tiputini (discussiócontribucions)

Gracies per la invitació, però coincideix amb l'inici de ViquidonsUPF. He estat mirant les propostes i si no m'he he equivocat en la proposta que fas, hi apareixen 32 noms d'homes i 4 de dones. Una pena, les dones sempre amagades, si no fem un esforç per trobar-les.

Dgilso (discussiócontribucions)

Estic mirant d'afegir més dones d'aquests àmbits a la proposta de pàgines a millorar o crear.

Dgilso (discussiócontribucions)

Estic mirant d'afegir més dones d'aquests àmbits a la proposta de pàgines.

Resposta a «Viquiprojecte:Viquimarató de teologia, filosofia i religions»