Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola a tothom. Com ja vaig preanunciar fa uns dies, aquesta setmana engegarem el III Viquprojecte sobre el Brasil, que enguany tractarà dels seus músics. Un concurs ambiciós, amb una llista de 150 enllaços vermells. El tret de sortida serà aquest proper divendres, 5 de maig, i acabarem el diumenge 21 -si no els hem pintat tots de blau abans... Hi haurà premis, però encara no us en puc parlar.

L'enllaç el teniu aquí, ja podeu reservar-vos articles si així ho voleu. I recordeu, feu pre-save, cliqueu a la campaneta, subscriviu-vos i totes aquestes bajanades que es fan avui en dia :D

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Espero que vagi bé la iniciativa.

Comento només algunes coses de la part del llibre d'estil, que no tinc clar que sigui bo que suposin penalitzacions:

  • La plantilla autoritat es pot posar amb bot, i jo faig una repassada de tant en tant per posar-la a tots els articles que no la duguin però a Wikidata hi hagi informació de la que hi surt. Aleshores, que els editors no la posin a mà no és un problema. A més, molts articles no cal que la duguin perquè igualment no mostraria res.
  • No sé si el consens actual és el d'animar a posar la plantilla commonscat, perquè ara surt l'enllaç a Commons al marge i crec que sobre això hi ha hagut discussions. Davant d'aquesta situació jo fa temps que vaig deixar de posar-la amb bot i no tinc clar que posar-la hagi de ser una exigència. A més, molts articles tampoc l'han de dur perquè no hi ha res a Commons que s'hi pugui enllaçar.
Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Pere prlpz m'agafes a contrapeu. Sempre he seguit el Viquipèdia:Llibre d'estil i allà hi diu que s'han d'afegir el control d'autoritats i la plantilla de Commons. Sincerament, no recordo haver vist cap discussió debatent sobre la seva necessitat o obligatorietat. Si hi va haver resolució en contra de l'ús, s'hauria d'haver tret del Llibre d'estil.

Sobre la penalització, a efectes pràctics, tant és restar punts per fer "malament" alguna cosa que sumar punts per fer-les bé. Però, després de pasar-me temps revisant i corregint aquests [suposats] errors de format, ha arribat l'hora de la venjança :D

En qualsevol cas, si afegint aquestes plantilles no s'hi veu cap resultat (perquè no hi ha categoria a Commons o autoritats a WD), no aplicaré el descompte de punts.

Resposta a «Viquiprojecte:Músics del Brasil»