Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Bsckr (discussiócontribucions)

Bon dia, he fet alguns mapes en format .svg de Catalunya amb la comarca del Lluçanès per poder fer-los servir a la Viquipèdia.

Salut, Bsckr.

Map of Southern part of Catalonia with town, "comarca" and province borders
Map of Southern part of Catalonia with town, "comarca" and province borders
Map of Southern part of Catalonia with "comarca" borders
Map of Southern part of Catalonia with "comarca" borders

PD. Veig que es veuen una mica diferents aquí comparat amb el programari d'edició, encara hi faré algunes modificacions.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Moltes gràcies !!

També ens faria falta el mapa d'aquesta família que és la que es fa servir a Wikidata per totes les comarques. Hauria de ser el del Lluçanès, però també les noves versions dels veïns afectats: Osona, Berguedà i no sé si el Bages.

Ho podràs fer?

Gràcies,

Bsckr (discussiócontribucions)

Genial, ho miraré de fer també!

Bsckr (discussiócontribucions)

Amadalvarez, inclouries la Catalunya Nord? Actualment no hi és en els mapes de comarques.

LluçanèsACatalunya23
LluçanèsACatalunya23

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No et ser dir lo de la CAT nord. Desconec si tenim un criteri d'estil de quan fer servir un i l'altre. Per començar, faria com els que tenim i si hi ha reclamacions, hauríem de fer un paquet,.....però de tots, O sigui que esperaria esdeveniments.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla que ara que ens ve força feina amb el Lluçanès encara tenim pendent la del Moianès. Tenim a les infotaules mapes comarcals de localització com ara File:Localització de Santpedor respecte del Bages.svg molt obsolets. Han fet servei durant dècada i mitja però ara que tenim eines que s'actualitzen soles potser els hauríem de deixar de posar a les inftotaules, si més no a les comarques on hagin quedat obsolets. @Amadalvarez

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No tinc problema a no mostrar-los, si a canvi no comencen a demanar que baixem el nivell de zoom del mapa normal, com ja s'ha donat el cas. No és que m'importi canviar-ho, però no es poden tenir zoom de detall i de conjunt alhora al mateix mapa. Per això mantenia els dos.

Una altra opció seria fer que els dos mapes (concret i de context) fets amb el draw map.

Bsckr (discussiócontribucions)

Amadalvarez ja vaig fer els mapes amb totes les comarques i ho vaig posar a wikidata. També els mapes destacant els municipis del Lluçanès a comarca. Només em faltaria actualitzar els mapes dels municipis d'Osona i el Bages per treure-hi els muncicipis que ja no en formen part, com menciona en Pere prlpz, però crec que no és massa urgent, ja que no són un element important dels mapes.

Són forces mapes o sigui que és possible que hi hagi errors, si algú veu alguna cosa dubtosa, digueu-m'ho i intentaré arreglar-ho.

Respecte a posar només els mapes d'OpenStreetMap, com veigueu, sí que és veritat que són més fàcil d'actualitzar, però personalment trobo més visuals les imatges actuals fetes a mida.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, @Bsckr per la feinada feta !. Estaré a la guait per si de cas.

No tinc especial interès a canviar el mapa de context tal com surt. Però s'ha demostrat que cadascú espera veure un context diferent o un zoom diferent. Per això en @Pere prlpz suggeria de treure'l.

Respecte quin m'agrada més, no és tant una qüestió d'estètica com de funcionalitat. Penso que des de que tenim els mapes dinàmics ens han canviat radicalment les capacitats de representar elements sobre el mapa i la seva escalabilitat.

Salut !

Resposta a «Mapes amb el Lluçanès»