Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Articles de qualitat

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Leptictidium, @Manlleus, @Medol, @Arnaugir, @Amadalvarez, @Ivan Avz F, @Mbosch, @AlbertRA, @Solde com a usuaris més actius: amb motiu del consens per renovar les icones d'AdQ i ABo a Tema:Xmoqk183t4n82jhq, he aprofitat per una renovació estilística de la pàgina després d'una dècada.

He simplificat aspectes de codi, duplicacions d'enllaços i eliminat vorades i encapsulat títols per fer-la més neta i agradable també en la versió mòbil. Si us agrada com ha quedat, m'hi voldria posar ara en la dels Articles Bons i que fossin model per a les pàgines de rebuda dels 100, 1.000 i 10.000. Ja direu!

Medol (discussiócontribucions)

Ha millorat, bona feina! Això no obstant, pel mòbil m'apareixen dues columnes i penso que seria millor una única columna, no sé si es pot fer. I potser es podria reduir el text de quatre paràgrafs a una explicació més sintètica. En qualsevol cas, m'agrada més ara que com estava abans.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

En principi quan gires la pantalla a l'horitzontal o amb una tauleta es veu mitjanament millor. Sí que és cert que hi ha un codi <class> que recordo que en @Townie feia servir perquè la segona columna passés a un bloc inferior, però jo no hi entenc prou com per adaptar-ho... He provat això amb un <div class="nomobile"></div> als canvis de columna i segons Mediawiki, però no sembla reeixit.

Suposo que és buscar el punt de compromís entre reduir scrolling en la versió escriptori i les columnes tan llargues en la versió mòbil. De tota manera, en la versió mòbil del projecte, aquesta pàgina no surt a la barra lateral de la portada ni la icona dels AdQ tampoc es veu als articles (problemes que sí que haurem de resoldre abans per assegurar-nos que la gent arriba més o menys aquí).

Arnaugir (discussiócontribucions)

gràcies Xavier.

Penso que també tocaria repensar tot el tema AdQ i avaluacions... però centrem-nos de moment en tot això del 10.000 :)

Resposta a «Renovació estilística»