Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Magenri

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, espero que l'estiu hagi anat bé. Segurament recordes que, com que no vam poder assolir un consens pel que fa a les terminacions en -as/-es, vam acordar que de moment respectaríem sistemàticament l'opció triada per l'autor de cada article. Tanmateix, veig que has canviat «Pausànies» per «Pausànias» en contra de l'opció elegida per l'autor original en articles com «Batalla de l'Eurimedont», «Sotades de Creta» i fins i tot «Licea (Arcàdia)», on li has canviat a un usuari (el @Joan Gené:) que ha manifestat expressament el seu desacord amb la forma en -as.

No tinc ni el més mínim dubte que deu ser un error sense més i que no hi ha mala intenció, però ho poso sobre la taula per evitar malentesos. Salut i bona Diada de Catalunya!

Magenri (discussiócontribucions)

Bon dia, @Leptictidium, i bona Diada. T'agraeixo el to mesurat del teu comentari, i m'acuso d'haver modificat de forma indiscriminada (ja saps que la meva opció era i és Pausànias) els llocs que enllacen amb aquest personatge, però m'hi vaig creure autoritzat quan @Motxo98 va canviar l'entrada de Pausànies (geògraf) a Pausànias (geògraf) sense que ningú en protestés. Potser m'he precipitat. Revisaré els canvis que he fet, buscant sempre l'opció més respectuosa.

Joan Gené (discussiócontribucions)

Sí, jo també fa dies que ho havia observat, i em demanava si no suposava un trencament de l'acord que havíem pres. Per cert, la forma que jo defens és justament en -es, no pas -as.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sí, el @Motxo98: va reanomenar l'article precisament en aplicació d'això que dèiem de respectar l'opció triada per l'autor original, que en el cas de l'article «Pausànias (geògraf)» sí que era amb -as final abans que el 2008 comencés un estira-i-arronsa de sis reanomenaments per sis usuaris diferents.

En canvi, en els altres articles on l'opció triada per l'autor original era amb -es final, també convindria respectar-ho (igual que les formes originals amb -as final, per descomptat). Gràcies!

Motxo98 (discussiócontribucions)

Bona Diada als veïns de dalt.

El canvi que comenta en @Magenri el vaig fer perquè l'autor original de l'article escrigué Pausànias (geògraf), en -as.

Per tant, no trenquí cap acord; vaig respectar l'autor original.

Salut.

-

Resposta a «Pausàni[e]s»