Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquirepte/500 vectorials

Sense cadenes de text - SVG Translate Tool

6
KajenCAT (discussiócontribucions)

El fitxer:WAP-Komplex englisch.svg no disposa de cap cadena de text, ja que em surt el següent text d'error en intentar fer-ho per l'eina de traducció: This file can not be translated because it contains nested tspan elements in tspan4216. Entenc que no puc traduir-lo amb l'eina, sí ho he pogut fer manualment amb Inkscape. La meva pregunta, però, és com ho pujo a Commons com una versió lingüística i que així es pugui computar per aquest viquirepte? (cc. @Xavier Dengra:)

KajenCAT (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Un cop completis el pas 7, has de seguir la frase Ara sí, deseu els canvis i us apareixerà un enllaç vermell sense res encara o bé un conjunt de miniatures i un enllaç que diu [modifica]. Cliqueu-hi: ja gairebé ho tenim.

Digue'm què et falla i t'hi dono un cop de mà. El fitxer inicial que deies que es pot traduir sense l'eina, evidentment ho pots fer fora de concurs, però la idea és intentar esprémer l'eina al màxim. Com prefereixis! :)

KajenCAT (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

Altrament, el segon punt s'atorga igualment si ja existia la imatge a un article en català amb la seva descripció corresponent?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@KajenCAT et faltava aquest pas. Pel que fa al segon punt, si afegeixes el paràmetre lang=ca allà on toca o poses la imatge en un altre article on no estigués abans, per descomptat te'l pots atorgar. Bona feina!

Resposta a «Sense cadenes de text - SVG Translate Tool»