Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Asian Month/2023

F3RaN (discussiócontribucions)

@KajenCAT, Pau Colominas, Xavier Dengra: Benvolguts, enguany el viquiprojecte m'ha passat volant i ara ja s'ha acabat. Soc conscient que m'havieu formulat algunes preguntes o fet algun comentari, i lamento molt no haver-vos pogut atendre a temps. Per motius privats, vaig haver-me d'absentar durant força dies del viquiprojecte i això em va impedir implicar-m'hi com hauria desitjat. Això és especialment desafortunat en un any en el qual precisament la geopolítica asiàtica ha cobrat tanta rellevància degut a diversos aconteixements. Ho sento i, en tot cas, gràcies per la vostra implicació.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No pateixis, @F3RaN, tots fem el que bonament podem. Crec que ara l'important per a l'any vinent és pensar d'incloure un mes de l'Àfrica i un mes d'Oceania. Perquè el que tenim d'aquests dos darrers es comença a quedar enrere respecte articles europeus, asiàtics i de tot el continent americà.

Com ja vaig plantejar a la discussió amb el Rhinofullmetal, cal provar d'englobar iniciatives de contingut similar en un sol bloc de 15-30 dies/any i no dispersar-les tant com fins ara. Això deixarà espai lliure a viquiprojectes emergents de nous àmbits i no farà tant l'efecte de duplicació o reiteració en arts gràfiques i audiovisuals, que aquest any s'ha notat força.

Resposta a «Finalització del viquiprojecte»