Viquipèdia Discussió:Asian Month/2023

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

F3RaN (discussiócontribucions)

@KajenCAT, Pau Colominas, Xavier Dengra: Benvolguts, enguany el viquiprojecte m'ha passat volant i ara ja s'ha acabat. Soc conscient que m'havieu formulat algunes preguntes o fet algun comentari, i lamento molt no haver-vos pogut atendre a temps. Per motius privats, vaig haver-me d'absentar durant força dies del viquiprojecte i això em va impedir implicar-m'hi com hauria desitjat. Això és especialment desafortunat en un any en el qual precisament la geopolítica asiàtica ha cobrat tanta rellevància degut a diversos aconteixements. Ho sento i, en tot cas, gràcies per la vostra implicació.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No pateixis, @F3RaN, tots fem el que bonament podem. Crec que ara l'important per a l'any vinent és pensar d'incloure un mes de l'Àfrica i un mes d'Oceania. Perquè el que tenim d'aquests dos darrers es comença a quedar enrere respecte articles europeus, asiàtics i de tot el continent americà.

Com ja vaig plantejar a la discussió amb el Rhinofullmetal, cal provar d'englobar iniciatives de contingut similar en un sol bloc de 15-30 dies/any i no dispersar-les tant com fins ara. Això deixarà espai lliure a viquiprojectes emergents de nous àmbits i no farà tant l'efecte de duplicació o reiteració en arts gràfiques i audiovisuals, que aquest any s'ha notat força.

Resposta a «Finalització del viquiprojecte»
KajenCAT (discussiócontribucions)

@F3RaN, TaronjaSatsuma: quan acaba el viquiprojecte? En la pàgina hi explicita que és només durant el mes de novembre, però en Fountain ho estén fins el mes de desembre.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Novembre, però hi ha hagut anys que, per diversos motius, s'ha allargat més.

A mi em vindria bé s'allargara, certament.

F3RaN (discussiócontribucions)

Hola KajenCAT, enguay el concurs global ha guanyat flexibilitat i s'extén del primer de novembre al 31 de desembre, però amb la condició que el viquiprojecte duri com a màxim 30 dies. Al principi això em va desconcertar i és per això que Fountain està obert fins a finals de desembre, crec. Però si continuem ens saltariem la regla global atès que nosaltres vom començar molt puntuals l'u de novembre. Per aquest motiu el jurat no validarà més articles escrits més enllà del 30 de novembre. Per altra banda, el jurat revisarà i comprovarà els articles presentats a Fountain i contactarà als participants a mitjans de desembre, aproximadament. Així que una mica de paciència encara a tots els participants, si us plau. Gràcies.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la resposta! És comprensible.

Resposta a «1 mes o 2 mesos?»
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Entenc que la secció de propostes per sector és oberta a tothom, oi? Puc posar-ne ja algunes? Gràcies.

Resposta a «Propostes d'articles»

Pàgina de discussió del Mes de l'Àsia

2
F3RaN (discussiócontribucions)

Pàgina de discussió del Mes de l'Àsia: deixeu aquí els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bon dia, F3RaN! Veient les bases d'enguany, es podria interpretar que fer articles de consolats de països asiàtics ubicats als Països Catalans serien vàlids? Gràcies,

Resposta a «Pàgina de discussió del Mes de l'Àsia»
Cap més tema anterior