Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Sjoel (discussiócontribucions)

Bona nit,

A la meva llista de seguiment, he vist una nova edició de l'article Dones per l’Autoconeixement i l’Anticoncepció, he entrat a veure l'historial d'edicions i em trobo que no puc previsualitzar el contingut de les edicions anteriors. A més, les dates de les edicions es troben ratllades, cosa que no m'havia trobat mai. Que algú sabria dir-me per què passa això en aquest article?

Salut!

AlbertRA (discussiócontribucions)

Em fa la impressió que es tracta d'edicions eliminades i ocultades per raó de copybio.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Mirant el registre de la pàgina https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Registre&page=Dones+per+l%E2%80%99Autoconeixement+i+l%E2%80%99Anticoncepci%C3%B3 s'hi pot llegir el motiu que hi va deixar l'administrador que va ocultar les versions: Violació del copyright

Hi afegeixo que els dos motius habituals per ocultar revisions són la violació del copyright (perquè deixar el material no lliure a la vista del públic a l'historial és seguir-lo publicant i per tant és copyvio) i els insults a persones identificables o la difusió d'informació privada, perquè deixar-los visible a l'historial seguiria servint per l'assetjament o l'atac que sigui. Si trobeu vandalisme amb coses d'aquestes, a més de revertir-lo s'ha de demanar als administradors que l'ocultin.

Loupeter (discussiócontribucions)

Hola, efectivament, tal i com comenta en Pere vaig ocultar una sèrie d'edicions, que havien estat marcades per un altre administrador, després de verificar que eren una sèrie de paràgrafs copiats literalment i que la font no estava publicada sota cap llicència lliure acceptable per a la Viquipèdia.

Sjoel (discussiócontribucions)

Gràcies pels missatges @AlbertRA,@Pere prlpz i @Loupeter. Ara ho entenc molt millor. He treballat una mica l'article perquè tingui més referències i més contingut verificat (no plagiat).

Resposta a «Bloqueig de l'historial d'edicions»