Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

KajenCAT (discussiócontribucions)
AlejIbarrola (discussiócontribucions)

Miro de fer les de Sardenya, així com les anteriors que estan sense fer tampoc (2014/2019). Aprofitaré per actualitzar també la plantilla una mica que veig està desfasada.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Si hi estàs interessat, puc mirar de fer la wikidata de les eleccions anteriors de Sardenya ;) en cas que sí, et sembla bé que a wikidata sigui només les coalicions, que és una particularitat en el sistema polític italià?

AlejIbarrola (discussiócontribucions)

Ui, ja em vaig avançar i he fet tota la feina! A wikidata he inclòs tant gran coalicions com els partits que quedaven fora d'aquestes amb representació (que normalment eren un parell només), anys 2014, 19, 24, que eren les pàgines a fer noves, ja fetes, i he anat omplint la d'altres convocatòries anteriors, fins al 94 , i tres de l'inici (1949, 53, 57), una desena en total.

La idea és amb els properes dies tenir tota la sèrie completa, ja que hi som. Queden només 7 eleccions. del 1961 al 89. Si em vols ajudar perfecte!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Superbé! L'únic que revisant-ho crec que cal utilitzar tant Elegit (P991) com Candidat (P726), i no només una de les propietats. En la documentació que en va fer en Amadalvarez ho explica de forma esplèndida com es fa depenent de la tipologia d'eleccions (eleccions generals, presidencials, legislatives,...). Aquests dies t'ho miro d'ajudar!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Veig que esteu molt animats. Bravo !

Si feu sèries d'eleccions que són similars i fins i tot comparteixen candidats/elegits (amb resultats diferents, of course), us animo a provar un gadget de Wikidata que permet duplicar un item sencer.

És a dir que, clonant una elecció, la podeu fer servir com a base per la següent, i haurieu de "modificar o eliminar" tot allò que hagi canviat. L'avantatja d'aquest mètode és que no t'oblides de cap propietat necessària i que sovint és més ràpid eliminar o canviar que anar creant des de zero, especialment en declaracions amb molts qualificadors.


Si no ho teniu instal·lat i ho voleu provar, trobareu com fer-ho a l'apartat "duplicate item" de Usuari:Amadalvarez/gadgetolàndia#Giny_per_duplicar_items,_copiar/moure_declaracions_a_Wikidata

Si en aquest cas no ho trobeu pràctic, no ho desinstal·leu, perquè us pot fer servir altre moment i "no menja pà".

Salut !

AlejIbarrola (discussiócontribucions)

Ostres gràcies, és una eina molt útil que desconeixia per novell. I @KajenCAT (A) en aquest sentit, també error meu per desconeixença. Havia vist unes eleccions on només posaven l'Elegit i al veure que el resultat visual era el mateix, se'm va obrir al cel al simplificar la feina! Miro de revisar les darreres que vaig fer així.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La infotaula està "trucada" per funcionar encara que entrin les dades malament, o sigui emplenant només elegit sense candidat. Però cal fer-ho bé. fa l'ullet

AlejIbarrola (discussiócontribucions)

Arreglat el que comentava @KajenCAT (A) a la sèrie. Ara ja si que queda només crear-ne les dades del 65 al 89 (sis eleccions). :)

KajenCAT (discussiócontribucions)

Fet Fet! Afegides totes les dades del 65 al 89, més les dades de participació de 94 a 04.

LametinoWiki (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

Si t'animes a crear l'article a cawiki, em comprometo a incloure les dades a wd ;)

LametinoWiki (discussiócontribucions)

Uff, es que el meu nivell de català és molt baix, no sé si tinc les habilitats adequades. Per casualitat, hi ha alguna pàgina que pugui utilitzar com a referència? :)

KajenCAT (discussiócontribucions)

Desconec quines llengues domines, però la versió italiana és el que està millor pel que fa al contingut referenciat. En tot cas, et puc ajudar després a corregir-lo

Resposta a «Eleccions del 2024»