Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jomismo (discussiócontribucions)

No entenc per què el contingut Diables Socarrimats ha sigut esborrat dues vegades. La primera vegada el no era el millor certament, contenia informació exterat del web de la colla o de les seves xarxes socials.

A la segona publicació he basat l'estructura de l'article en articles existents actualment a la viquipedia de temàtica similar, incloent referències a webs d'ajuntaments i de mitjans de comuniació locals, si d'aquesta manera no s'accepta l'article es fa bastant complicat generar contingut.

Ho seguiré intentant amb articles d'altres colles de diables del Maresme que no estiguin a la viquipedia...

Paucabot (discussiócontribucions)
Jomismo (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

A veure:

  1. No seguiu intentant-ho a l'espai principal sense tenir clar que és una enciclopèdia i que és un article enciclopèdic. Disposau d'un espai de proves per fer totes les proves que volgueu. Millor no fer-les en l'espai principal on els articles estan a l'abast de tothom.
  2. Si un club de futbol és admissible, això no vol dir que un altre també ho sigui. És a dir, si podem escriure l'article sobre l'Espanyol, això no vol dir que també poguem fer-ho amb el club de futbol de Vilamacolum.
  3. Fins i tot en el cas que poguéssim fer-ho, l'estructura de l'article hauria de ser diferent. L'estructura de l'article ve determinada per la cobertura que n'hagin fet fonts fiables de cada un dels conceptes. Si un club de futbol és més famós pel seu entrenador o per la seva presidenta, s'haurà de fer incís en això. En canvi, si un altre ha estat notícia per qüestions judicials, d'algun integrant de la seva plantilla o per un partit concret, això s'haurà de reflectir a l'article. Més informació a Viquipèdia:Llibre d'estil i a Viquipèdia:Estructura d'un article.
  4. Tornau a llegir Viquipèdia:Fonts fiables i Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.
  5. També hauríeu de llegir Viquipèdia:Citau les fonts. No pot ser que la major part del text d'un article estigui sense referenciar. Cada frase del text ha d'estar verificada per una font fiable.

Si teniu més dubtes, demanau el que faci falta.

Jomismo (discussiócontribucions)

Doncs res, no invertiré més temps en això. Si cap dels dos articles no són acceptables, jo no sóc capaç de fer-ho millor.

Seria d'agrair però que el criteri pels nous articles fos igual pels articles presents a la viquipèdia, ja que considero que els dos articles que he escrit aporten més informació i referències que d'altres articles actuals.

Salutacions cordials,

jomismo

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre. Si hi ha qualque article que trobau que no compleix els criteris d'admissibilitat de la Viquipèdia, podeu proposar-ne el seu esborrat a VP:EP/P.

Resposta a «contingut esborrat»