Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Una altra guerra d'edicions a Wikidata, aquesta sobre una vegueria

2
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hi ha un editor entestat a treure Localitzat a l'entitat territorial administrativa (P131) Camp de Tarragona (Q1030024) de Tarragonès (Q15360) (i d'enlloc més) amb l'argument que els àmbits territorials funcionals no són divisions administratives perquè el tribunal constitucional va eliminar les vegueries, per moltes referències que tingui. De retruc, aquesta eliminació es carrega les llistes automàtiques que fan servir aquesta propietat.

No tinc clar com procedir. El darrer cop que va passar una cosa semblant i per un tema molt menys clar, Tema:Xw6ahz52qb28z2a5, es fa resoldre amb una proposta d'esborrat que van tombar de seguida, però aquest cop és una edició repetida d'un article concret amb una discussió molt menys visible d:Talk:Q15360.

Docosong (discussiócontribucions)

Si segueix en la mateixa línia, veig que també genera problemes amb els noms en asturià, jo obriria un Report concerning sobre l'usuari a Q:Wikidata:Administrators' noticeboard. Ja se li han donat prou avisos, i amb menys arguments s'han blocat a usuaris amb edicions disruptives. Més aviat la discussió serveix com a prova per sol·licitar el bloqueig.

Resposta a «Una altra guerra d'edicions a Wikidata, aquesta sobre una vegueria»