Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Volia afegir el segon cognom en una biografia (l'he trobat en un lloc que es parla d'aquella persona), però l'inici de l'article està fet amb la plantilla IniciBio i no trobo la manera de fer-hi el canvi. He mirat la pàgina on explica la plantilla, però no l'entec. Sabeu si en algun lloc hi ha una explicació per a dummies?

Paucabot (discussiócontribucions)

Has de posar Segon cognom (P1950) a l'ítem de Wikidata de l'article en qüestió. Si no te'n surts, diga'ns quin és l'article i t'ho farem.

I si vols fer més entenedora per a tothom la descripció de la plantilla, molt millor.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Fent proves, diria que el que fa servir la plantilla com a nom és l'etiqueta en català de Wikidata.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Diria que no. Quan vaig mirar-ho, tant l'article com la plantilla inicibio sortien amb la i entre els dos cognoms. En canvi, a WD no hi era i la vaig afegir posteriorment.

Em sembla, doncs, que inicibio agafa primer la propietat "nom en la llengua materna" de WD i, si no hi és, llavors empra el nom de l'article.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla que tens raó. M'havia semblant que era a l'inrevés però ara he provat de posar la plantilla a Eixample de Barcelona (que l'etiqueta de Wikidata és només "Eixample"), i en previsualitzar veig que el que fa servir és el nom de l'article i no l'etiqueta.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Canvi en Inici Bio amb plantilla»