Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Kzoo music (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Hem modificat l'article de Som Mainada, per procurar respectar els criteris i les polítiques de Viquipèdia, evitant els paràgrafs o frases que puguéssin intuïr certa promoció i cenyint-nos a informació objectiva. Ens vas dir que ens miréssim els 'Conflictes d'interessos', ho vam fer, vam republicar-ho i ens ho has tornat a esborrar.

Ho hem llegit tot, però no acabem d'entendre perquè s'aplica en aquest cas. Nosaltres ens dediquem a la distribució i marketing digital dins la indústria musical però en cap cas tenim cap interès ni benefici fent una pàgina de Viquipèdia, ni tampoc som el segell discogràfic de la banda de la qual escrivim. Simplement ens apassiona la música i volem participar de la Viquipèdia amb els artistes que considerem que poden ser interessants per a ser enciclopediats.

Ens heu esborrat l'article 2 vegades. La primera vegada és cert que potser ens faltava acabar de donar-li un redactat més enciclopèdic, però aquest últim cop, vam adapatar el llenguatge i vam explicar els fets de forma totalment objectiva. Si us plau, ens podríes dir d'una forma més detallada quin és el problema de l'article per a poder-lo publicar? Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Som Mainada»